andrei belcic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 http://picasaweb.google.com/andreibelcic/02092008Tibles# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pako Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 salut cand mai treci pe aicea da un PM si te cazez la mine numa bine bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Super Andrei ! Super poze, super iesire... ca de obicei. Astept ca odata cu venirea primaverii sa mai facem cate-o iesire-n Calimani. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 felicitari ,frumoase peisaje... marius b. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 Super Andrei ! Super poze, super iesire... ca de obicei. Astept ca odata cu venirea primaverii sa mai facem cate-o iesire-n Calimani. Bafta! In excursia din M-tii Tibles m-am intalnit cu padurarii. Aveau un Suzuki SJ (Jimny?, Samurai?). Mama ce mergea masinuta aia. M-au rugat frumos sa nu mai vin in perioada aceea. Era septembrie si incepuse bocanitul cerbilor. Au vorbit foarte frumos cu mine, nu au urlat, nu au indreptat pustile spre mine, etc... Rezultatul: am tinut cont de rugamintea lor. Erau padurarii din satul Suplai. Regret, totusi, ca nu am ajuns pe varf. Eram singur si nu m-am bagat la urcari mai dificile. Mi-ar place sa mai ajung pe meleagurile alea. Frumoasa zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate