fbi25 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 salut am si eu o problema si as avea nevoie de putin ajutor,deci cu sta treaba,intr-o zi am atins toba apoi am sudato in locul respectiv dupa care iam facut o garnitura noua din clincherit sau cum ii spune dar mentionez ca gaura interioara a garniturii e putin mai mica fata de cea a garniturii vechi care era uzata si arsa,din acest motiv am si inlocuit-o,toate bune si frumoase am montat toba am adus-o pe pozitii si surpriza scuterul mergea cu viteza maxima 70 iar inaintte mergea cu 80-85, va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine poate e cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva, totusi cred ca gaura garniturii ar putea fi de vina.va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Diametru interior al garnituri este la fel cu cel al gaurii de evacuare de la cilindru?Daca ai atins toba(sau teava care merge la toba) sigur nu ai ingustat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fbi25 Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Diametru interior al garnituri este la fel cu cel al gaurii de evacuare de la cilindru?Daca ai atins toba(sau teava care merge la toba) sigur nu ai ingustat-o? deci punctul unde a fost atinsa a fost sudat cu autogenul atata tot si nimic mai mult....dar la ce vreisa te referi prin ingustare? cred ca pana la urma am sami iau niste garnituri originale si am sa incerc poate va fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Pai daca sa ingustat evacuarea sigur nu iti mai trage asa.Garnituri nu ai de ce sa iei originale,pune silicon pe astea daca rasufla la imbinare acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate