Sari la conținut

rony2006

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rony2006

  1. multumesc frumos

  2. rony2006

    "free Talk"

    Stie cineva unde pot sa alezez (si/sau honuit) un cilindru de scuter in Sibiu? Nu stiu exact ce trebuie facut la el insa motorul si-a cam pierdut din putere si interiorul este putin ovalizat. Vara era un microbuz alb in targ(cu nr de valcea parca) pe care scria ca alezeaza cilindri dar acum iarna nu l-am mai gasit.
  3. Da poti sa il conectezi,nu conteaza pe ce motor,cati cilindri are .etc sunt mai multe metode cu senzor optic,senzor hall .etc la tine ii foarte simplu pui o simpla clema pe fisa ce duce la bujie,poate mai trebuie si un montaj electronic care sa amplifice semnalul,dar asta nu ii o problema te pot ajuta,daca vrei mai multe detalii intra pe mess id: rony_sb92
  4. Da poti sa cumperi unul si fara sa se potriveasca,scoti rotorul si perile si le schimbi la al tau.din cate am observat cam toate au aceleasi dimensiuni
  5. Auzi da mai bine schimba robinetul ala cu vaccum nu ii mai mult de 25 de lei.ca pe un set dai mai mult,sau imprumutal de la altcineva.
  6. Pai daca poti sa schimbi camasa si gasesti mai bine faci asta decat sa alezezi.Eu am mai alezat pentru ca sub punctul inferior unde coboara pistonul avea alt diametru si am vazut ca era si ovalizat.Si ai dreptate in legatura cu cilindrul de aluminiu,ca are o camasa de un material mult mai dur decat aluminiul.
  7. Inainte merge foarte bine si cu pistonul asta,tot de la carburatie ii ceva,ma duc maine in targ sa vad daca gasesc un carburator cu filtru de aer care sa mi se potriveasca
  8. De ce pelicula vorbesti?Zici de camasa?Poti sa dai camasa jos incalzind tot cilindrul si dupa aia poti sa alezezi linistit,asa am facut si eu si am luat 5 zecimi din el.
  9. Tot degeaba,de doua saptamani tot reglez la el si nimic asa in mers dupa ce porneste merge de rupe da,nu porneste decat daca pun mana acolo.
  10. Salut,ai cumva filtru de aer pentru marca Hyosung Rush???
  11. Inainte in primele zile cand l-am pus pornea la automat,se simtea ca nu mai invarte ca inainte dar pornea ca cum apasai pe sonerie.Si de un timp am schimbat buretele filtrului de aer si am observat ca acesta lasa sa treaca mai usor aer prin el,decat prin cel original.Pe cel al lui l-am schimbat ca sa mancat de la benzina.
  12. Pai cum naiba sa il polizez in diametru,desigur ca in inaltime,dar numai in capul pistonului pe margine cum am aratat in poza
  13. Nu intelegi,era cu 2 zecimi (putin de tot oricum) mai lung decat pistonul original,si era la cota cu cilindru l-am bagat in cilindru si de abia cadea in jos(fara segmenti) deci sunt alezate egal.Si ce din cauza ca ii compresia prea mare sa nu porneasca decat daca pun mana la carburator la filtrul de aer????
  14. Uitate in imaginea atasata,am polizat destul de precis pistonul pentru ca imi palea in capacu de la chiuloasa si nu putea sa faca o cursa complecta.Mi numa sa nu fi iesit primul segment afara.Am auzit la alti ca li sa rupt capu la piston dar mie nu avea cum sa imi faca asta ca atunci nu cred ca mai aveam compresie mai deloc si batea in timp ce dadeam la automat sau mergea motorul.
  15. Pai daca sa ingustat evacuarea sigur nu iti mai trage asa.Garnituri nu ai de ce sa iei originale,pune silicon pe astea daca rasufla la imbinare acum.
  16. Diametru interior al garnituri este la fel cu cel al gaurii de evacuare de la cilindru?Daca ai atins toba(sau teava care merge la toba) sigur nu ai ingustat-o?
  17. da,as fi si eu interesant ce presiune trebuie sa aiba in general
  18. hmmm,nu stiu pentru ce ar putea fi acolo senzorul ala,poate sa fie un senzor de umiditate,sau poate un mic electromagnet care cine site ce inchide sau deschide.Socul il ai manual la el?
  19. salut,din pacate nu mai am dispozitivul ala,dar la o dacie (neaccelerata) am vazut ca are 14 bari,iar eu tot neaccelerat am 8 bari.Segmentii sunt doar de vreo 100 de km pe motor,nu cred ca aveau cum sa se alinieze capetele segemtilor ca pe canalele segmentilor de pe piston sunt 2 puncte care nu lasa sa se miste segmentii.Oare asta sa fie problema ca imi porneste numai daca dau filtrul de aer jos si pun mana la carburator (unde vine pus filtrul de aer)???Si am uitat sa va zic ceva cand am cumparat motorul era un pic mai lung decat cel original si l-am polizat putin pe margine:blbl:,ca daca nu imi palea in capacul de chiuloasa ca,camera de ardere era in capacul de la chiuloasa. Multumesc pentru raspunsuri scz de doua posturi dar se incarca greu serverul
  20. salut,din pacate nu mai am dispozitivul ala,dar la o dacie (neaccelerata) am vazut ca are 14 bari,iar eu tot neaccelerat am 8 bari.Segmentii sunt doar de vreo 100 de km pe motor,nu cred ca aveau cum sa se alinieze capetele segemtilor ca pe canalele segmentilor de pe piston sunt 2 puncte care nu lasa sa se miste segmentii.Oare asta sa fie problema ca imi porneste numai daca dau filtrul de aer jos si pun mana la carburator (unde vine pus filtrul de aer)???Si am uitat sa va zic ceva cand am cumparat motorul era un pic mai lung decat cel original si l-am polizat putin pe margine:blbl:,ca daca nu imi palea in capacul de chiuloasa ca,camera de ardere era in capacul de la chiuloasa. Multumesc pentru raspunsuri
  21. da,dar ex la o compresie de 14:1,14 reprezinta numarul de bari?
  22. da,dar ex la o compresie de 14:1,14 reprezinta numarul de bari?
  23. 11/1 ce??? eu am zis daca ii buna presiunea de 8 bari.din pacate nu am carte tehnica,si nici la ce alt scuter sa masor. mersi
  24. Stie cineva care este presiunea care ar trebui sa aiba un motor de 49 cmc???Am facut rost de un manometru care se infileteaza in locul la bujie si am o presiune de 8 bari,si setul ii aproape nou.
  25. nu inteleg de ce surub zici,o poza ceva.cat despre galeria de admisie degeaba era noua,daca nu erau si garniturile noi si atunci sa fi pus putin ulei pe ele sa prinda calumea,asa cu siliconul rezolvi problema chiar daca nu ai garnituri noi.
×
×
  • Creează nouă...