Sari la conținut

rony2006

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rony_sb92

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Motocicleta
    Garelli
  • Numar Moto
    SIBIU 1699

rony2006's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. multumesc frumos

  2. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  3. rony2006

    "free Talk"

    Stie cineva unde pot sa alezez (si/sau honuit) un cilindru de scuter in Sibiu? Nu stiu exact ce trebuie facut la el insa motorul si-a cam pierdut din putere si interiorul este putin ovalizat. Vara era un microbuz alb in targ(cu nr de valcea parca) pe care scria ca alezeaza cilindri dar acum iarna nu l-am mai gasit.
  4. Da poti sa il conectezi,nu conteaza pe ce motor,cati cilindri are .etc sunt mai multe metode cu senzor optic,senzor hall .etc la tine ii foarte simplu pui o simpla clema pe fisa ce duce la bujie,poate mai trebuie si un montaj electronic care sa amplifice semnalul,dar asta nu ii o problema te pot ajuta,daca vrei mai multe detalii intra pe mess id: rony_sb92
  5. Da poti sa cumperi unul si fara sa se potriveasca,scoti rotorul si perile si le schimbi la al tau.din cate am observat cam toate au aceleasi dimensiuni
  6. Auzi da mai bine schimba robinetul ala cu vaccum nu ii mai mult de 25 de lei.ca pe un set dai mai mult,sau imprumutal de la altcineva.
  7. Pai daca poti sa schimbi camasa si gasesti mai bine faci asta decat sa alezezi.Eu am mai alezat pentru ca sub punctul inferior unde coboara pistonul avea alt diametru si am vazut ca era si ovalizat.Si ai dreptate in legatura cu cilindrul de aluminiu,ca are o camasa de un material mult mai dur decat aluminiul.
  8. Inainte merge foarte bine si cu pistonul asta,tot de la carburatie ii ceva,ma duc maine in targ sa vad daca gasesc un carburator cu filtru de aer care sa mi se potriveasca
  9. De ce pelicula vorbesti?Zici de camasa?Poti sa dai camasa jos incalzind tot cilindrul si dupa aia poti sa alezezi linistit,asa am facut si eu si am luat 5 zecimi din el.
  10. Tot degeaba,de doua saptamani tot reglez la el si nimic asa in mers dupa ce porneste merge de rupe da,nu porneste decat daca pun mana acolo.
  11. Salut,ai cumva filtru de aer pentru marca Hyosung Rush???
  12. Inainte in primele zile cand l-am pus pornea la automat,se simtea ca nu mai invarte ca inainte dar pornea ca cum apasai pe sonerie.Si de un timp am schimbat buretele filtrului de aer si am observat ca acesta lasa sa treaca mai usor aer prin el,decat prin cel original.Pe cel al lui l-am schimbat ca sa mancat de la benzina.
  13. Pai cum naiba sa il polizez in diametru,desigur ca in inaltime,dar numai in capul pistonului pe margine cum am aratat in poza
  14. Nu intelegi,era cu 2 zecimi (putin de tot oricum) mai lung decat pistonul original,si era la cota cu cilindru l-am bagat in cilindru si de abia cadea in jos(fara segmenti) deci sunt alezate egal.Si ce din cauza ca ii compresia prea mare sa nu porneasca decat daca pun mana la carburator la filtrul de aer????
  15. Uitate in imaginea atasata,am polizat destul de precis pistonul pentru ca imi palea in capacu de la chiuloasa si nu putea sa faca o cursa complecta.Mi numa sa nu fi iesit primul segment afara.Am auzit la alti ca li sa rupt capu la piston dar mie nu avea cum sa imi faca asta ca atunci nu cred ca mai aveam compresie mai deloc si batea in timp ce dadeam la automat sau mergea motorul.
×
×
  • Creează nouă...