ivus_l Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 putin strambe.....se pot indrepta? stie careva vreun service care poate face asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) putin strambe.....se pot indrepta?stie careva vreun service care poate face asa ceva? eu am indreptat la o gs500 cu rezultate EXCELENTE! la service suzuki de pe centura-tunari. chiar nu ma asteptam la asa ceva: perfect drepte, fara semne exterioare de lucru la ele si mai alef fara sa trebuiasca sa schimb uleiul si semeringurile (chiar daca mai tarziu am regretat ca nu am facut-o, daca tot erau desfacute ). Editat Septembrie 8, 2008 de medevac106 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_snake Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) daca tiai fi complectat datele de la profil si am stii de unde esti tiam fi putut da mai multe detalii Editat Septembrie 8, 2008 de red_snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivus_l Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 daca tiai fi complectat datele de la profil si am stii de unde esti tiam fi putut da mai multe detalii din iasi..... multumesc pt raspunsuri ..... puteti sa-mi spuneti si cat costa reparatia la service-ul suzuki? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate