sebosu Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Accidentul s-a produs in Cugir una cu o conserva cu fiusu in masina cand a depasit scuteristu l-a acrosat si l-a trantit Mopedistu avea casca si cred ca si ceva echipament Fractura de coloana si in rest nimic nici o zgarietura nimic Alta femeie la volan ( nu sunt rau dar......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Eh m-am linistit daca nu are nici o zgarietura nimic, in rest nimic, doar fractura de coloana. . pfffffffffff. . sebosule, tu stii cam ce inseamna o fractura de coloana?! Asa, de curiozitate. . .sigur ca stii, atunci ce draq mai pomenesti de lipsa zgarieturilor? Astea sunt angoasele tale pe motor? Zgarieturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Eu faceam aluzie la faptul inexplicabil cum de si-a rupt coloana si altceva nu are nimic ca inafara de coloana nu putea sa aiba ceva mai grav dar na tu daca ai citit pe fuga te inteleg si oricum asta ii un topic ''de facut misto de cei care deschid topicuri noi''ca mai ales in ultima vreme ori dam cu R.I.P. ori cu sanatate maxima (pt curiozitatea ta sunt medic cred ca stiu mai multe decat tine despre o coloana ).Orice ar fii nu este momentul si locul sa ne facem reprosuri pe forum, beleaua ii la omu asta ca a ramas paralizat nu daca stiu eu ce inseamna o coloana fracturata. Editat Septembrie 8, 2008 de sebosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Mai multe informatii? Asa accidente minore se intampla zilnic, insa ne trebuie si noua mai multe informatii. Ce sa comentam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Acum am inteles de ce ai pus problema in felul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Septembrie 8, 2008 Autor Share Postat Septembrie 8, 2008 Asta este tot ce am aflat si eu sorry ca nu pot da mai multe detalii despre eveniment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate