Dan Popescu Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Cum ar veni, se pare ca toata lumea zice ca locul meu nu ar fi la RallyRaid, ci la enduro. Cica aici vitezele sunt mai mici, traseul ceva mai greu, adica mai pe gustul forbicului din dotare. Drept pentru care se pare ca s-a format o gasca compusa din diversi domni care dorim a merge (eu pentru prima data) la Buzau. Din consecventa atasez Regulamentul Particular al Cursei (cred ca asa se numeste), si care vine-vine si care nu-nu. concurs_enduro_buzau.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 am vb cu cornel si venim si noi :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 vlade, cred ca pot pune in remorca 4 motoare ca al tau, si eu bag forbicu in iveco. vorbeste si cu ceilalti, n-are rost sa omoram aiurea masini/benzina/etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 In regulament exista si fisa de inscriere, completati si trimiteti la organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 eu am trimis fisa pe fax , sper ca a ajuns unde trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
destroyer Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 eu am trimis fisa pe fax , sper ca a ajuns unde trebuie! 236089[/snapback] Am primit-o!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 cool ! see you there! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 cool ! see you there! 236803[/snapback] exact... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 apari si tu , micule monstu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate