suzuki_pill Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 as vrea sa cumpar un pc 40 am avut anul trecut un pc 37,momentan am un gsx r k7 de 600,am fost foarte multumit de pc 37 ,dar si de gsxr sunt mai ales ca are ambreiaj antihopping,indicator de treapta de viteza etc,cine stie despre pc 40 cam ce are in plus fata de vechiul model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 diferentza e TOT motorul.. de la bloc.. la pistoane supape.. arbore cotit.. unghi distributie...bleah.. e alt motor.. in schimb nu vei avea antihopping, ma rog pe strazi.. nu e relevant. da-i un search pe gugal si cauta date despre .. gasesti stive.. sfaturi prea tehnice pe forumul asta NU ai de unde gasi. mai incearca www.600rr.net baietii se pricep acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate