Rareshamico Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 cine are un carburator pentru minsk,nu ma deranjeaza la mana-2-a dar sa fie complet sa nu am probleme...pacco sau ce merge...astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 cine are un carburator pentru minsk,nu ma deranjeaza la mana-2-a dar sa fie complet sa nu am probleme...pacco sau ce merge...astept raspunsuri am 1 sh la70 lei si 1 aproape nou la 90 lei, tiam mai zis mai de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 am 1 sh la70 lei si 1 aproape nou la 90 lei, tiam mai zis mai de mult. sa vad cum fac cu banii,si vorbim la telefon,oricum sa imi lasi telfonu ca nu mai am nr tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ...pai banii trebuie sa-i ai , daca vrei sa cumperi carburator (la minskul care cand este cand nu este de vanzare....) Simplu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ...pai banii trebuie sa-i ai , daca vrei sa cumperi carburator (la minskul care cand este cand nu este de vanzare....) Simplu! ca bine zici drobule,, 0723172823.....0762260449 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 frate q 75 lei iti iei nou id de mess danytunky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
categoria"A" Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Un Minsk la vreo 300E, care sa functioneze si sa fie inmatriculat, nu gasesc si eu prin Buc. sau macar in apropiere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 Un Minsk la vreo 300E, care sa functioneze si sa fie inmatriculat, nu gasesc si eu prin Buc. sau macar in apropiere? salut...am un minsk care merge de rupe stau in bucuresti contacteaza-ma nikee_raresh sau lasa raspuns pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate