Cata M Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) pe 30 august am iesit la o zi cu baietii: ketemeu, rebelu, sorin si andrei. fiind foarte uscat am reusit sa urcam fara probleme din sinaia spre baiului, iar in a doua tura am fost eu, BD-u si Andrei we la cheia-rasnov si diham.filmulet Editat Septembrie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce rau s-a facut al batran - cum voia el sa urce prin grohotishu ala Andrei s-a specializat la aruncarea cu motoru - ii iese din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 te astept la antrenamente serioase domnu cata, sa simti ca traiesti ioane, am o tura pentru boshorog, din care, daca se mai intoarce, o sa iasa expert la mersul pe torente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) te astept la antrenamente serioase domnu cata, sa simti ca traiesti ioane, am o tura pentru boshorog, din care, daca se mai intoarce, o sa iasa expert la mersul pe torente. @soso: pai da, duminica de la Diham am incercat sa ajung p-o scurtatura la Bran, da n-am gasit poteca. pana la urma am coborat intr-o vale cu forestier si fiind destul de tarziu am intors spre casa. tare as fi vrut sa ajung la traseu ala marcat unde ne-ai dus ultima oara. P.S. cred ca e criminal traseu de picior spre cabana Diham atunci cand ploua. astept tura aia de care zici Editat Septembrie 9, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 duminica, si adu si vaselina nu e criminal pe ploaie, e chiar fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ce rau s-a facut al batran - cum voia el sa urce prin grohotishu ala Andrei s-a specializat la aruncarea cu motoru - ii iese din ce in ce mai bine Al batran e Capitanu Nostru. Iar la aruncarea cu motoru nu prea am exersat.. dar in we asta am simtit lipsa lui Gizmo... asa ca am dat de la mine fara numar. S-a soldat cu un ghidon indoit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai am vazut ca ala batran e si cel mai hotarat si cel mai tehnic dintre cei filmati.va cam bate moshulica si nu e normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 ba e... ca altfel nu era Capitanu Nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 pai am vazut ca ala batran e si cel mai hotarat si cel mai tehnic dintre cei filmati.va cam bate moshulica si nu e normal. nu ie oo la tanara generatie ai vazut cum statea Andrei pe margine si ii zicea lu' cata sa se duca pe jos sa vada cum e mai sus. Stau si dau indicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) gata si filmuletul de la Sinaia si inca o poza facuta de un turist care cobora de la diham. aparatul, un nikkon dx trebuie sa-mi faca turistii poze, prietenii nu-si cara aparatele cu ei Editat Septembrie 10, 2008 de Cata M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate