MERLIN Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Unde se pot indrepta jenti de motociclete? cu echilibrare cu tot tacamul? Exista oare in Bucuresti vreo vulcanizare pentru motoare? In caz de pana la fel ? Unde se poate adresa cu o pana la motocicleta? Merci mult de raspunsuri Merlin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Unde se pot indrepta jenti de motociclete? cu echilibrare cu tot tacamul? Exista oare in Bucuresti vreo vulcanizare pentru motoare? In caz de pana la fel ? Unde se poate adresa cu o pana la motocicleta? Merci mult de raspunsuri Merlin 236026[/snapback] EVIDENT: 1.Autozone.... ia legatura pe forum cu Lizuka sau www.tireexpert.ro 2. Shama service - au mai multe locatii... 3.Iti recomand: Autozone! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat Septembrie 2, 2005 Autor Share Postat Septembrie 2, 2005 Danke ! Autozonul are doar langa mac donaldul pe buzesti ? Am fost acolo deja sper sa se rezolve! am crezut ca exista si alte vulcanizari ca baietii aia sunt sunt ocupati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 Sama din Pipera indreapta jante (nu stiu daca echilibreaza). Sama din Plevnei echilibreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate