KiLLaH Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Buna, am fost de mi-am delimitat scuterul, un Piaggio NRG Power si am o problema, scuterul nu mai are demarajul foarte bun, merge acum 76-80 km/h, scuterul este nou din Aprilie anul acesta si are aprox. 6.000 km nimic schimbat pe el, o fi de la curea? o fi gata setu? KiLLaH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 unde ai avut limitarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) unde ai avut limitarea ? Toba,si variator Dar tu nu dormi ? Editat Septembrie 10, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 2 in toba, variator si carburator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 2 in toba, variator si carburator. regleaza carburatorul....e posibil dupa ce a scos limitarea sa se fi dereglat...nu avea cum sa se duca motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Toba,si variator Dar tu nu dormi ? cand am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate