Sari la conținut

KiLLaH

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KiLLaH

  1. E pe carburator II ultimu NRG Power, ma rog, sa schimb jiglerul sa-l pun mai mare ce ziceti?
  2. Buna, am o problema cu Nrg power-ul meu DD din 08. Cat era limitat fugea 50-60, l-am luat nou, am fost l-am delimitat mergea 70-80 chiar si 85, de ceva zile am fost cu el la alt mecanic ca nu mai tragea, avea plecare puturoasa. Mi-a umblat prin el mi-a facut demarajul a spus ca lipsea nu stiu ce despartitor si ca mai am o limitare in carburator care nu a reusit sa o scoata, oare un carburator de 15-17 sa zicem un DeLorto de 17,5 mm ar repara problema? Am 10mii km cu el si i-am dat in gura, si setul e ok, cureaua ca noua rolele bune nimic stricat. Problema cred ca e de la carburator ii dau gaz max si nu ia accelereaza incet. Ceva sugestii? Mersi.
  3. Sincer mi se pare o prostie legea asta... daca o luam asa de ce sa nu se faca A3-A5 pentru biciclete si tricilete? E un motoras de pana in 50cc e MIC ce permis vreti sa circulati cu 45km/h? De aceea este asa mic pentru a nu necesita permis, pana si motorasul asta fie el mic dar tot e limitat. Si daca s-ar baga cine crede-ti ca ar dat pentru A2?? Se da direct A1 trebuie sa fi prost sa dau pt. A2 si sa conduci cu 45km/h.
  4. Mda.. vad ca e plin forumul asta de pupincuristi ehh asta e... pacat ca nu am si eu 2-3 sclavi care sa fie ceva de genu "" mereu cand zic ceva... si zic asta pentru ca asa e, am explicat de nush cate ori ce vroiam sa spun dar unii gasesc asta motiv de ras... grow up...
  5. Rolly da tu esti tot mai prost pe zi ce trece... inteleg ca un neuron te ajuta sa gandesti (nu prea inteleg cum e posibil) ial altul sa scrii la tastatura, dar "Prin bombe inteleg oameni ca tine care caracterizeaza functionarea unor scutere dupa tipul de burnout care il fac." chiar nu inteleg cum e posibil sa fi asa prost nu intelegi care e faza? Toti or inteles "faza" si la ce ma refeream numai tu esti mai incapatanat. PS: Fa rost de niste celule stem si puneti'le in cap.... in timp ce dormi neuronii se joaca ping pong, cu putin noroc vor fi destui cat sa joace o miuta hai bft.
  6. "Killah crede-ma cunosc foarte bine legislatia...mai bine decat tine. Eu cred ca poti avea R6 la 16 si il poti conduce. Am si explicat dar daca nu citesti totul. Problema e ca NU ESTE LEGAL PE DRUMURILE PUBLICE. Tocmai de-aia am zis pe aratura. Poti sa faci burnout cu el la tine in curte..." 1 La mana nici nu ai nevoie de legislatie ca sa poti conduce cum spui tu un R6 in padure, deci nu stiu ce ai vrut sa spui cu "cunosc foarte bine legislatia" ehh lauda de sine.. 2 La mana stiu ce e ala Y2K, poate ca tu la 16 ani nu stiai nici cum sa te stergi la fund sau mai stiu eu ce dar eu stiu, poti sa ai 40 de ani si sa fi un agramat nu conteza varsta 3 La mana eu am postat pe forumul acesta intrucat nu sunt destul de experimentat in domeniu sa stiu ce are mopedul meu si am cerut un sfat dar daca tu ai prea putin neuroni si nu poti procesa ca subiectul este demarajul si nu burnoutul atunci imi pare rau pentru tine. 4 La mana, ti-am repetat cred ca de vreo 3-4 ori ca NU e vorba de burnout era doar un exemplu, dar vad ca cei 2 neuroni inca nu or procesat asta, poate ca dupa vreo 5 posturi te prinzi si tu 5 La mana, esti stimulat sexual cand tastez literele "b,u,r,n,o,t"? Sau care e problema, raspunzi doar sa ai posturi ca nu inteleg? 6 La mana, tot nu inteleg ce rezolvi prin posturile tale, si sa iti explic, POTI sa asculti manele in acest caz fara casca pe un R1, nu am precizat daca acesta este in miscare sau nu sau la ce distanta de timpan este sunetul emis de telefon. 7 "N-am nimic cu tine dar unii spuneti niste bombe...de-aia va rog sa va mutati la clase mai mari, pentru ca noi suntem lenti, lenesi, comozi..." Nu ai nimic cu mine? Atunci de ce continui sa postezi tampenii? Ramai On-Topic, si ce intelegi tu prin BOMBE? Am si eu o nedumerire ti-am mai spus daca creierul tau de 2 neuroni nu poate citi o fraza si retine subiectul decat ultimele cuvinte atunci de ce te mai chinui sa postezi? Pune-te si joaca Mario sau umpleti timpul cum poti. PS: M-am adresat cu "prietene" pentru ca incerc sa abordez lumea cat mai placut dar daca aceste firi sunt respingatoare si au comportament de neanderthal atunci imi pare rau... Eu ti-am spus nu te crede superior doar pentru ca esti un utilizator vechi si ca esti mai inaintat in varsta Si inca ceva "Repet...citeste tot sau daca nu invata sa citesti." daca am ajuns pana aici sa ma inregistrez si sa postez anumite informatii cred ca stiu sa citesc, daca tu esit cu mamica langa tine care iti citeste pe litere si scrie NU e o rusine, sa stii doar ca esti special si D-zeu apreciaza asta. KiLLaH
  7. Stiu prietene, si nu fi asa sigur ca stii legislatia mai bine ca mine, tu ai vrut sa spui ca sa imi iau R6 daca vreau "senzatii" crezand ca am peste 18 ani, ti-am spus ca am 16 si te-ai scos ca te refereai la altceva, logic acum tu ti-ai lua R6 sa mergi cu el pe camp sa faci un burnout? Daca tot as vrea sa-mi iau mi-as lua un enduro pt. camp, eu vb de ceva ce sa ma ajute sa ma deplasez pe drumurile publice de la punctul A la punctul B si la 16 ani pot conduce un motor de pana in 125cc, si am mai spus NU mi-am luat scuter strict ca sa "fac burnout cu el" sau sa "merg la agatzat". Nu sunt genul acela de om care isi ia R1 cand implineste 18 ani si merge fara casca cu manelele date la maxim pe telefon la agatat de pitzipoance. Asfalt uscat..
  8. Rolly nu intelegi, nu mi-am luat scuterul sa fac burnout am exemplificat pentru a intelege mai usor ca in timpul unui burnout dupa 15 secunde scade turatia dintr-o data aia incercam sa spun nu ca mi-am luat scuter pt. burnout ca aia ar fi o prostie, si la 16 nu cred ca pot conduce R6 avand in vedere ca pot conduce pana in 125cc cu A1 .
  9. @VladuL: Ok mersi pentru sfat , inca ceva ce role recomanzi? De cate g?
  10. Pai da, dar nu prea cred ca doar atata duce.. adica si pe net vedeam si si in realitate ca NRGurile duc stock 90-100... mc2 mc3 si NRG power peste 80...plus ca am fost 60 cu el cat era limitat pe drum drept.... ps: am fost si 86 la ora cu el pe drum drept dupa ce l-am delimitat dar prinde dupa ceva timp de mers continuu...
  11. EU as iesi dar ai mei nu ma lasa )... cred ca imi dau carenele jos si ii dau drumu pe zapada
  12. Cine iasa cu scuterul iarna aceasta? ps: in codul rutier spune ca nu ai voie cu mopedul pe zapada/polei... pps: ma ajuta careva si pe mine, sa-mi raspundeti aici: /index.php?showtopic=295749, multumesc.
  13. Buna, mi-am delimitat scuterul acum 4 luni si de atunci am avut tot probleme, nu se accelereaza destul de rapid, totul e stock pe el, nu vrea sa mearga mai mult de 75 si e nou am 8000+ km, am fost cu el la mecanici mi-or schimbat arcul de pe space pleaca mai bine dar de exemplu cand incerc sa fac un burn se accelereaza 7-8k RPM apoi se dezaccelereaza nush de ce o fi carburatorul ceva? Dupa ce l-am delimitat chiar la inceput a mers bine simteam cum pleaca apoi dintr-o data mi-a incetinit am fost inapoi au zis ca e ceva de la carburator ca e din fabrica asa si nu or putut face nush ce si l-or schimbat cred.. PS: Cureaua nu e de vina e ca noua am verificat-o. Astept pareri, opinii, sfaturi.
  14. KiLLaH

    Ajutor

    2 in toba, variator si carburator.
  15. KiLLaH

    Ajutor

    Buna, am fost de mi-am delimitat scuterul, un Piaggio NRG Power si am o problema, scuterul nu mai are demarajul foarte bun, merge acum 76-80 km/h, scuterul este nou din Aprilie anul acesta si are aprox. 6.000 km nimic schimbat pe el, o fi de la curea? o fi gata setu? KiLLaH
  16. Recunosc am fost inconstient dar acum sunt atent, si nu nu ma duc in casa sa ma joc cu "Action Man" nu ma pasioneaza si nu m-o pasionat niciodata. Nu veti da cu R.I.P.-uri pe forum pentru ca nu mi se va intampla nimic grav, pentru ca totusi gandesc si stiu in trafic unde sa ma bag si cum, sa nu credeti ca sunt un "psihopat " care merge cu 80 la ora pe langa taxiuri sau ma bag in fata la tiruri s.a.m.d daca asa a fost impresia care v-am lasat-o imi pare rau dar nu sunt asa.
  17. Si la mine a fost o data din vina mea primul accident. Apai de tot asa se raspunde pe forumul acesta, daca ne povesteste o intamplare si restu sar cu "sfaturi" de genul "esti prost mai bine esti pieton" "tactu sa-ti dea o bataie sa-ti revii" atunci se duce de rapa, prima data cand am intrat pe forum am facut un Fan Club Piaggio vazand ca nu aparea, apareau doar Gilera Aprilia Yamaha si inca cateva si am facut dupa care vine cineva, ma abordeaza cu "Ba (cuvant urat) nu vezi ca este", am dat search inainte dar daca tot este de ce nu a fost editat primul post sau sa fi fost informat intr-un mod mai "placut", mai civilizat. In fine am lasat-o sa treaca de la mine dar pe zi ce trece vad fel si fel de useri care se injura pe forum, vorbest "fara perdea" etc. Avand in vedere ca nu am scuterul decat din Aprilie si m deja peste 5.000 km mi se pare mult, mie personal fata de prietenii mei care au mult mai putin, nu am spus ca ma cred expert, Nu sunt dar sunt mai experimentat, voi in loc sa intrebati "ce ai patit", "ce a patit scuterul" voi ati inceput sa injurati, Sa stiti ca daca ma injurati "imi vine mintea la cap". Acum presimt ca v-oi mai i injurat de vreo cateva ori dar acesta e [ i]Motociclism.ro[/i]. KiLLaH
  18. Citeste de ce inteligentule, daca nu puneam era mai grav, am atins putin, deoarece frana spate nu prindea foarte bine si ma loveam mai tare, si nu am apasat ca taranu, poate tu esti de la tara. Ai facut 5k km in 2 luni fara incident? Eu am facut peste 5k km in 4 luni in oras cu scuter limitat inclusiv rodajul.
  19. Fratilor jeeze! Mai usor cu flamatul, puneti-va in locul meu, am spus si eu o viteza in jur de 70km/h desi cred ca erau mai degraba 45-60 dar adrenalina ma facea sa cred ca mergeam mai repede. @Rolly : Eu am peste 5000 km experienta in condus scutere, m-am dat cu tot felul de scutere pana in 200cc, cand am intrat in dacie eram la inceput si da atunci era vina mea 100%. Dar a2a oara nici tu nici nimeni nu ar fi putut face ceva, mai aleas ca nu cunosteam scuterul bine, frana prea puternica pe fata etc. @cosminake : Esti cumva un taran ignorant? Nu ma judeca, ca tu de ai fi fost in locul meu pe alt scuter nu pe al tau erai deja mort prietene, si nu veni la mine cu "copil prost", coeficientul meu de inteligenta e mult mai ridicat ca al tau, am vrut doar sa impartasesc cateva intamplari, ori ma sfatuiesti ori taci nu imi adresezi injurii. @ionutz100cc: De ce o stric? Explica, dimpotriva, nu o stric, o fac mai buna, daca sti ce fac eu pt scuteristi din alba si cum promovez una-alta. @mugurg: Nu voi avea nevoie din fericire , chiar am vrut sa donez eu dar am 16 ani si nu am voie.
  20. Am iesit putini, doar 3 tovarasi care iesim in fiecare zi restul nu or putut ca aveau treaba, noroc ca am avut aparatul cu mine .
  21. Să vă spun și eu ,,Aventurile,, mele . Primul meu accident a fost unul ușor, am lovit o dacie in spate, am apucat să frânez și mi-am zgâriat doar aripa pe față. Nu a fost grav și mi-am cerut scuze pentru neatenție și am plecat (mă uitam după fete de aceea nu eram atent , eram chiar la început). Al doilea accident a fost cu un tir (da ați auzit bine), m-a lovit în spate nu foarte tare dar mi-a deviat traiectoria (eram la intersecție, luam curba) mi-a spart stopul am fost la poliție le-am dat numărul dar cică nu era bun, si doar stopul costă 2-3 mil fără LEDuri, din fericire din ambele accidente am scăpat nevătămat. Al treilea accident a fost cu cel mai grav, am mers la Iezer (Pe un munte) nu am fost cu scuterul meu ,NRGul ci cu unul in 4T, piaggio Fly că mno consuma mai puțin, am urcat muntele fară cască după ce am ajuns si ne-am întors (eram cu înca doi), la coborâre am avut inspirația să imi pun cască. Am luat-o înainte si am accelerat pana la 70h si era drum cu pietriș si abrupt, am luat câteva curbe bine (toate fiind de 180 grade) dar la una nu i-am mai facut față, am pus frâna pe spate (e pe tambur), si vedeam că nu ma încetinește deloc si bolovanii din față se apropiau din ce in ce mai tare. Așa că am pus frâna pe față (care spre deosebire de cea de pe scuterul meu prindea foarte bine, PREA bine) si m-am trezit în următoarea secundă in aer, am căzut lângă bolovani si scuteru pe mine, asta s-a întâmplat acum cateva luni, încă mai am urme, scuterul a fost avariat destul de puternic, aripa față nu mai era, si crăpat farul si zgâriat carenajul, Cei doi au ajuns în scurt timp la mine, m-au ajutat să mă ridic și să mă spăl in râu, să incerc să dezinfectez ranile. Bun nu aveam nimic fracturat, din fericire, dar alta problemă, scuterul nu mai pornea, era înecat motorul pentru că stătuse pe o parte. Și astfel am inceput să îl împingem, și erau circa 20 Km până la Alba Iulia și deja era ora 21:30 și ai noștrii ne asteptau, până la urmă au venit ai mei dupa mine si tata a reușit să pornească scuterul, cei cu care eram mi-au spus sa nu mai merg cu viteză, dar acum parcă merg și mai tare , și de foarte multe ori era să cad și sa fac accident dar am evitat si am redresat de multe ori dar de data aceasta nu a fost să fie. Mulți prieteni scuteriști imi critică felul cum conduc, dar am reflexe si reușesc de fiecare data sa ies cu fața curată, mai puțin în ultimul caz.
×
×
  • Creează nouă...