Sari la conținut

KiLLaH

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    AB
  • Club
    RWPalba

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ...

KiLLaH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. E pe carburator II ultimu NRG Power, ma rog, sa schimb jiglerul sa-l pun mai mare ce ziceti?
  2. Buna, am o problema cu Nrg power-ul meu DD din 08. Cat era limitat fugea 50-60, l-am luat nou, am fost l-am delimitat mergea 70-80 chiar si 85, de ceva zile am fost cu el la alt mecanic ca nu mai tragea, avea plecare puturoasa. Mi-a umblat prin el mi-a facut demarajul a spus ca lipsea nu stiu ce despartitor si ca mai am o limitare in carburator care nu a reusit sa o scoata, oare un carburator de 15-17 sa zicem un DeLorto de 17,5 mm ar repara problema? Am 10mii km cu el si i-am dat in gura, si setul e ok, cureaua ca noua rolele bune nimic stricat. Problema cred ca e de la carburator ii dau gaz max si nu ia accelereaza incet. Ceva sugestii? Mersi.
  3. Sincer mi se pare o prostie legea asta... daca o luam asa de ce sa nu se faca A3-A5 pentru biciclete si tricilete? E un motoras de pana in 50cc e MIC ce permis vreti sa circulati cu 45km/h? De aceea este asa mic pentru a nu necesita permis, pana si motorasul asta fie el mic dar tot e limitat. Si daca s-ar baga cine crede-ti ca ar dat pentru A2?? Se da direct A1 trebuie sa fi prost sa dau pt. A2 si sa conduci cu 45km/h.
  4. Mda.. vad ca e plin forumul asta de pupincuristi ehh asta e... pacat ca nu am si eu 2-3 sclavi care sa fie ceva de genu "" mereu cand zic ceva... si zic asta pentru ca asa e, am explicat de nush cate ori ce vroiam sa spun dar unii gasesc asta motiv de ras... grow up...
  5. Rolly da tu esti tot mai prost pe zi ce trece... inteleg ca un neuron te ajuta sa gandesti (nu prea inteleg cum e posibil) ial altul sa scrii la tastatura, dar "Prin bombe inteleg oameni ca tine care caracterizeaza functionarea unor scutere dupa tipul de burnout care il fac." chiar nu inteleg cum e posibil sa fi asa prost nu intelegi care e faza? Toti or inteles "faza" si la ce ma refeream numai tu esti mai incapatanat. PS: Fa rost de niste celule stem si puneti'le in cap.... in timp ce dormi neuronii se joaca ping pong, cu putin noroc vor fi destui cat sa joace o miuta hai bft.
  6. "Killah crede-ma cunosc foarte bine legislatia...mai bine decat tine. Eu cred ca poti avea R6 la 16 si il poti conduce. Am si explicat dar daca nu citesti totul. Problema e ca NU ESTE LEGAL PE DRUMURILE PUBLICE. Tocmai de-aia am zis pe aratura. Poti sa faci burnout cu el la tine in curte..." 1 La mana nici nu ai nevoie de legislatie ca sa poti conduce cum spui tu un R6 in padure, deci nu stiu ce ai vrut sa spui cu "cunosc foarte bine legislatia" ehh lauda de sine.. 2 La mana stiu ce e ala Y2K, poate ca tu la 16 ani nu stiai nici cum sa te stergi la fund sau mai stiu eu ce dar eu stiu, poti sa ai 40 de ani si sa fi un agramat nu conteza varsta 3 La mana eu am postat pe forumul acesta intrucat nu sunt destul de experimentat in domeniu sa stiu ce are mopedul meu si am cerut un sfat dar daca tu ai prea putin neuroni si nu poti procesa ca subiectul este demarajul si nu burnoutul atunci imi pare rau pentru tine. 4 La mana, ti-am repetat cred ca de vreo 3-4 ori ca NU e vorba de burnout era doar un exemplu, dar vad ca cei 2 neuroni inca nu or procesat asta, poate ca dupa vreo 5 posturi te prinzi si tu 5 La mana, esti stimulat sexual cand tastez literele "b,u,r,n,o,t"? Sau care e problema, raspunzi doar sa ai posturi ca nu inteleg? 6 La mana, tot nu inteleg ce rezolvi prin posturile tale, si sa iti explic, POTI sa asculti manele in acest caz fara casca pe un R1, nu am precizat daca acesta este in miscare sau nu sau la ce distanta de timpan este sunetul emis de telefon. 7 "N-am nimic cu tine dar unii spuneti niste bombe...de-aia va rog sa va mutati la clase mai mari, pentru ca noi suntem lenti, lenesi, comozi..." Nu ai nimic cu mine? Atunci de ce continui sa postezi tampenii? Ramai On-Topic, si ce intelegi tu prin BOMBE? Am si eu o nedumerire ti-am mai spus daca creierul tau de 2 neuroni nu poate citi o fraza si retine subiectul decat ultimele cuvinte atunci de ce te mai chinui sa postezi? Pune-te si joaca Mario sau umpleti timpul cum poti. PS: M-am adresat cu "prietene" pentru ca incerc sa abordez lumea cat mai placut dar daca aceste firi sunt respingatoare si au comportament de neanderthal atunci imi pare rau... Eu ti-am spus nu te crede superior doar pentru ca esti un utilizator vechi si ca esti mai inaintat in varsta Si inca ceva "Repet...citeste tot sau daca nu invata sa citesti." daca am ajuns pana aici sa ma inregistrez si sa postez anumite informatii cred ca stiu sa citesc, daca tu esit cu mamica langa tine care iti citeste pe litere si scrie NU e o rusine, sa stii doar ca esti special si D-zeu apreciaza asta. KiLLaH
  7. Stiu prietene, si nu fi asa sigur ca stii legislatia mai bine ca mine, tu ai vrut sa spui ca sa imi iau R6 daca vreau "senzatii" crezand ca am peste 18 ani, ti-am spus ca am 16 si te-ai scos ca te refereai la altceva, logic acum tu ti-ai lua R6 sa mergi cu el pe camp sa faci un burnout? Daca tot as vrea sa-mi iau mi-as lua un enduro pt. camp, eu vb de ceva ce sa ma ajute sa ma deplasez pe drumurile publice de la punctul A la punctul B si la 16 ani pot conduce un motor de pana in 125cc, si am mai spus NU mi-am luat scuter strict ca sa "fac burnout cu el" sau sa "merg la agatzat". Nu sunt genul acela de om care isi ia R1 cand implineste 18 ani si merge fara casca cu manelele date la maxim pe telefon la agatat de pitzipoance. Asfalt uscat..
  8. Rolly nu intelegi, nu mi-am luat scuterul sa fac burnout am exemplificat pentru a intelege mai usor ca in timpul unui burnout dupa 15 secunde scade turatia dintr-o data aia incercam sa spun nu ca mi-am luat scuter pt. burnout ca aia ar fi o prostie, si la 16 nu cred ca pot conduce R6 avand in vedere ca pot conduce pana in 125cc cu A1 .
  9. @VladuL: Ok mersi pentru sfat , inca ceva ce role recomanzi? De cate g?
  10. Pai da, dar nu prea cred ca doar atata duce.. adica si pe net vedeam si si in realitate ca NRGurile duc stock 90-100... mc2 mc3 si NRG power peste 80...plus ca am fost 60 cu el cat era limitat pe drum drept.... ps: am fost si 86 la ora cu el pe drum drept dupa ce l-am delimitat dar prinde dupa ceva timp de mers continuu...
  11. EU as iesi dar ai mei nu ma lasa )... cred ca imi dau carenele jos si ii dau drumu pe zapada
  12. Cine iasa cu scuterul iarna aceasta? ps: in codul rutier spune ca nu ai voie cu mopedul pe zapada/polei... pps: ma ajuta careva si pe mine, sa-mi raspundeti aici: /index.php?showtopic=295749, multumesc.
×
×
  • Creează nouă...