mihaiborodi Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 mi-a povestit gestionarul meu ca azi dimineata pe la 7, pe bulevardul saturn la interesctia cu str neptun(micsunica), s-a intamplat un accident moto, cauzat de neacordarea de prioritate a unei conserve. nu cunosc detalii; as vrea sa le aflu si eu. din cele aflate pana acum, moto=praf, riderul=semipraf, luat de salvare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 S-ar putea sa fie asta... Sanatate maxima bikerului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 S-ar putea sa fie asta... Sanatate maxima bikerului! mersi ... am citit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 dap despre acel accident este vorba... Insanatosire grabnica motociclistului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate