Sari la conținut

mihaiborodi

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mihaiborodi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BRASOV
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    in Romania? NU!
  • Numar Moto
    alb cu inscrisuri negre

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki savage

Vizitatori Recenți Profil

255 citiri profil

mihaiborodi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. as spune ca nu a avut nici o vina ... tirul era pe contrasens efectuand manevra de depasire chiar in zona marcata cu trecere la nivel cu calea ferata prevazuta cu bariere. intre cel de 100 m si cel de 50. dar nu ma pot pronunta.
  2. Am trecut ieri pe langa o scena urata: un tir plin cu lemne care se pare ca a taiat fata prin depasire unui mopedist ... rezultatul? franare de vreo 10 m a tirului si mopedistul lat pe asfalt cu casca sparta. casca era hjc, deci banuiesc ca socul a fost puternic. problema cea mai mare a fost ca asteptau salvarea de vreo jumate de ora. nu stiu daca mopedistul, un om pe la 60 de ani a supravietuit, in timp ce mie si altor oameni prezenti acolo ni-i se raspundea de catre operatorul 112 in cea mai mare scarba posibila ca se stie de existenta accidentului dar nu stiu de ce intarzie salvarea... va spun eu: salvarea venea de la hateg, aprox 60 km distanta... m-am intersectat cu ea la un moment dat si mergea cu max 80kmh cu avertizarile pornite... probabil tarziu, fiindca omul zacea fara suflare pe cand eram la locul accidentului... mare pacat domnilor...
  3. mi-a povestit gestionarul meu ca azi dimineata pe la 7, pe bulevardul saturn la interesctia cu str neptun(micsunica), s-a intamplat un accident moto, cauzat de neacordarea de prioritate a unei conserve. nu cunosc detalii; as vrea sa le aflu si eu. din cele aflate pana acum, moto=praf, riderul=semipraf, luat de salvare.
  4. Am vazut motoreta in curtea dalerului Toyota.E o Yamaha neagra cu nr de bucuresti. Arata destul de nasol.
  5. linia discontinua are cam 50 m. dar de unde sa stii tu? in fine...latrati voi ce doriti, mi-i se rupe. bine ca omul asta a avut noroc sa scape cu viata si sa vina la bv la un suc luna trecuta. daca nu se vede in filmare nu inseamna ca nu au franat? chiar au asteptat... eram in dreptul lor. dar cum micimania este o caracteristica a mea ... belive whatever... nu incercam sa conving pe nimeni. SICTIR
  6. Am fost martor la tot accidentul acela, sosind acolo cam cu 2 minute inainte sa se intample (vezi o toyota gri cand face stanga sa intre in parcare ) Sa mor de nu ati innebunit cu toti... Ceea ce nu se vede pe film este un element critic al intregului accident. Inaintea dubei se mai aflau 2 masini care au ajuns in dreptul liniei discontinue si asteptau frumos cu semnalizarea stanga pornita sa le vina randul sa intre la carciuma/aprozar cum zici tu. Ei cum de se asteptau sa treaca unu cu viteza? prezenta de spirit? sau poate ca tocmai vazusera , ca si mine de altfel, ca se dau oamenii astia tare pe acolo? Mosul cu duba era flamand rau si a luat stanga ignorand marcajul indiferent daca xenoanele lui soso puteau orbi o cartita iar distanta de la iesirea din curba pana la locul accidentului e cam de 300 m. Mosul a declarat ulterior ca era atent la motociclistul din spate sa nu il depaseasca prin stanga. Odata ce l-a pierdut din oglinzi a efectuat manevra. Asadar, conservar "profesionist" fara lumini de drum pornite pe drum european, fara prezenta de spirit si las. Ca doar a fugit de la locul faptei...poate expirau zarzavaturile... Tu de unde esti si la ce oftalmolog megi fratele meu cu pedale? Unde e discontinua pe unde a luat_o duba???
  7. Apropos de floriol...pe acest superb traseu mures - brasov, asta primavara, pe la Maierus , in urma ciocnirii a doua tiruri (unul cu porumb altul cu Floiol), am bagat conserva usor in parapet. Mai misto a fost cand a venit garda la constatare... aproape ca pierdusera si ei controlul...
  8. cine stie ce raba de 30 de ani o fi trecut pe acolo... bravo echipament!
  9. ba ce om... ne strici noua celebrarea... "marfa " este... doar ca ce nu stim nu ne doare..
  10. sa numaram zilele in continuare... pana la 10000000
  11. mihaiborodi

    Accident Balotesti

    ma gandeam eu ca nu esti fan echipament din acela...ok, le voi pastra pt scuteristii astia de pe la brasov... dragii de ei au nevoie.
  12. mihaiborodi

    Accident Balotesti

    stai asa ca abia fac fata la comenzi....te tin cont pt urmatorul import... ce marime?
  13. Extrem de multa dreptate! propun scuterism . ro, si ce ai mai spus tu!
  14. mihaiborodi

    Accident Balotesti

    VAND GEL DE PAR MARCA ARAI, NOLAN ETC... BERMUDE ALPINESTAR, SLAPI SPYKE. in mod normal nu ar trebui sa fac fata cererilor...nu?
×
×
  • Creează nouă...