robychopper Postat Noiembrie 19, 2003 Share Postat Noiembrie 19, 2003 ce parere aveti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Ihi.....fain. Roata de enduro de 21" pe fatza? Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 dubios modul in care se prinde furca de roata (nu pe ax) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 21, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2003 deci este o furca springer asa a fost proiectata si pe primul harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 Bai roby vreau shi eu o furca d'aia.Io am o furca druid da' nu-s multumit de ea.Cum putem rezolva chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 Roby,data viitoare nu mai creea atatea topicuri...pune mai multe poze pe unul singur Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 22, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2003 ok am sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 22, 2003 Share Postat Noiembrie 22, 2003 Poti sa-mi faci shi mie furk d'aia cum ai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 23, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2003 deci eu nu am cum sati fac pt ca sunt in barcelona spunem tu de unde esti......eu sunt timisorean tre sa vorbesc cu cineva in tm si o sa te pun in legatura cu el depinde de unde esti daca eram in tara o faceam eu dar cu sunt afara tre sa vorbesc cu cineva ai rabdare si rezolvam problema zimi ce motor ai sa stiu pt ce motor trebe facuta te salut roby barcelona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Noiembrie 23, 2003 Share Postat Noiembrie 23, 2003 Galati...Yo am un simson cu o furca in druid dar nu sunt multumit de ea...mai vorbim...cand vii in tara? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 24, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2003 acum o saptamina mai eram in tara,am stat trei luni numai vin in tara cit de curind sorry imi pare rau uitate pe www.motociclesmydesing.freeservers.com este situl cu simsonul meu ok te salut robybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 26, 2003 Share Postat Decembrie 26, 2003 roby furca e o copie dupa springerul de WLA../nu? nu teai gindit partea car prinde axul sa o faci forjata shi mai mica ar arata mai bine shi dac gaseshti teava ovala ar fi crima furca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 26, 2003 Autor Share Postat Decembrie 26, 2003 roby furca e o copie dupa springerul de WLA../nu? nu teai gindit partea car prinde axul sa o faci forjata shi mai mica ar arata mai bine shi dac gaseshti teava ovala ar fi crima furca... hai sa spunem ca este un springer facut de mine da modelul a fost facut pe mai multe modele de pe harley chestia care sustine axul din fata este fauta tot de mine asa mia plact mie a fost idea mea si chestia cu teava ovala se foloseste in general daca ai vazut la furcile scurte la cele orginale si la cele lungi toate sunt cu teava rotunda si asa cum arata arata bine miemi place asa .....fiecare cu gusturile lui asa e ...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 da intradevar gusturile nu se discuta ..mai ales cind e vorba de arta ..o putem numi zic eu shi asha..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2003 Autor Share Postat Decembrie 28, 2003 da intradevar gusturile nu se discuta ..mai ales cind e vorba de arta ..o putem numi zic eu shi asha..... nu e neaparat vorba de gusturi dar uitate si tu toate springerurile lungi sunt cu teava rotunda si cele chiar lungi de tot sunt tot din teava rotunda asa ca nu e doar un gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate