IceLord Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Ahoi! Bagati mai Harghitenilor poze filme cu plimbarile voastre! De ale mele: 07 Aprilie 2008 Una pana la Borsec 10 Aprilie 2008 Una pana in vf.Bucin 23 Aprilie 2008 Una pana la Lacul Frumoasa 26 Aprilie 2008 Intalnire Baile Homorod 11 Mai 2008 Una pana la Ghimes 12 Mai 2008 Turul Lacului Bicaz 16-26 Mai 2008 Tura de 2500 km prin partea de Est a Romaniei 16 Iunie 2008 Pana la Lacul Zetea 19 Iulie 2008 Pana la Sovata la o baie 26-27 Iulie 2008 Intalnire Haiduceasca Gheorgheni 8-9-10 August 2008 Intalnire Odorhei 15-16-17 August 2008 Intalnire Radauti 31 August 2008 Turul Lacului Bicaz Dar inca pentru mine nu sa incheiat sezonul ! Inca una pe anul asta! 13 09 2008 Mica intalnire la Praid! Si cam gata pe anul asta, mi-am facut plinul la rezervor si cu ea in garaj! Editat Septembrie 10, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 foarte multe locuri frumoase vizitate...bravo...super calatorii..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 foarte multe locuri frumoase vizitate...bravo...super calatorii..!! Merci!Asta e, cand ai motor n-ai stare! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ahoi!Bagati mai Harghitenilor poze filme cu plimbarile voastre! De ale mele: Si cam gata pe anul asta, mi-am facut plinul la rezervor si cu ea in garaj! da' te-ai plimbat nu gluma lordule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 da' te-ai plimbat nu gluma lordule De aia am motor ca sa ma plimb!Oricum nu am facut poze la toate calatoriile mele! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Atasez cateva din calatoriile mele: Prima mea intalnire moto:))(Independent Eagles - Homorod) A doua...(Tg Secuiesc) A treia...si cea mai tare:D(Zetea- Daimler MC) A mica excursie Odorhei - Balan - Gheorgheni - Odorhei Odorhei- lacul Sf Ana -retur Rupea Excursie Cheile Bicazului, Bicaz, Borsec, Toplita, Tg Mures, Reghin - Sovata - Odorhei Cu nevasta la Sovata:D in Bulgaria... Dupa 700 km pot sa fac flotari in 1 mana:)))) Da...igiena e la fel de importanta ca si sportul..)) Nu se vede dar eram fericit:) Aici am fost... In spatele unei benzinarii...aici am dormit...(linga Ploiesti) Editat Septembrie 21, 2008 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzh Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Fotok toate felicitarile mele.Ai calatorit nu gluma.Ai trecut si peste hotare:) tare...chiar tare.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 21, 2008 Autor Share Postat Septembrie 21, 2008 Felicitari Fotok si din partea mea! Oricum bun slogan cel cu sportul si igiena, de acord cu treaba asta! Si eu ma bucur ca am reusit sa fac atatea calatorii anu asta!Sper ca la anul sau in 2010 sa fac si eu calatoria visurilor mele, mai exact un tur mare prin Alpi care sa includa Austria, Elvetia, Italia si Franta, desigur pe doua roti! Si ma pot lauda ca am facut pe anul asta 10000 de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) Ne-am strans cu baietii, si am fost la Lacul GARDA - Italia (click). Editat Septembrie 25, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Ne-am strans cu baietii, si am fost la Lacul GARDA - Italia (click). Foarte fain!In ce zona a italiei e lacul respectiv? Oricum e fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Multumesc frumos. Eu a-si dorii la anu sa merg Croatia, si Italia.....si....oriunde doar sa fie frumos si sa merg cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Multumesc frumos. Eu a-si dorii la anu sa merg Croatia, si Italia.....si....oriunde doar sa fie frumos si sa merg cu moto. Si eu numa pe motor ma vad prin lume! Plimbare pe 11 oct 2008 O mica iesire de 50 de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Noi am fost pe 11-12 Octombrie 2008 cam asa: Odorhei - Sovata - Reghin - Bistrita - Vatra Dornei - Pojorata - Sucevita - Radauti - Suceava -Falticeni - Roman- Piatra Neamt - Cheile Bicazului - Gheorgheni - Liban - Odorhei = 700 km ))) Si a fost soooooper. Poze mai incolo. Nu imi place sa le incarc aici...dureaza mult si .....la mine pe server ftp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 Noi am fost pe 11-12 Octombrie 2008 cam asa: Odorhei - Sovata - Reghin - Bistrita - Vatra Dornei - Pojorata - Sucevita - Radauti - Suceava -Falticeni - Roman- Piatra Neamt - Cheile Bicazului - Gheorgheni - Liban - Odorhei = 700 km ))) Si a fost soooooper. Poze mai incolo. Nu imi place sa le incarc aici...dureaza mult si .....la mine pe server ftp. De abia astept sa vad pozele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Cred ca de lene dar pun doua filmulete, sper sa va placa si melodiile. Primul de la mine, al doilea de la colegul si prietenul meu Attila (el este in toate fotografiile....eu fiind fotograful:) name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> Editat Octombrie 23, 2008 de Fotok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 25, 2008 Autor Share Postat Octombrie 25, 2008 Cred ca de lene dar pun doua filmulete, sper sa va placa si melodiile. Primul de la mine, al doilea de la colegul si prietenul meu Attila (el este in toate fotografiile....eu fiind fotograful:) name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">Nice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 un mic gratar pe 09.11.2008 daaaaaaaar era a naibi de frig. se vede si din viteza cu care faceam focul )) pofta buna si motoru la vaselina ((((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 un mic gratar pe 09.11.2008 daaaaaaaar era a naibi de frig. se vede si din viteza cu care faceam focul )) pofta buna si motoru la vaselina ((((( Mai trebuie si gratar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISI68 Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Noi am fost pe 11-12 Octombrie 2008 cam asa: Odorhei - Sovata - Reghin - Bistrita - Vatra Dornei - Pojorata - Sucevita - Radauti - Suceava -Falticeni - Roman- Piatra Neamt - Cheile Bicazului - Gheorgheni - Liban - Odorhei = 700 km ))) Si a fost soooooper. Poze mai incolo. Nu imi place sa le incarc aici...dureaza mult si .....la mine pe server ftp. Salut! Poti sa mi spui si mie un traseu ( cu drum bun ) de la Arad ( Oradea ) pina la Bucuresti ? Cu lacul rosu si cheile Bicazului pe el...... Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 Salut! Poti sa mi spui si mie un traseu ( cu drum bun ) de la Arad ( Oradea ) pina la Bucuresti ? Cu lacul rosu si cheile Bicazului pe el...... Multumesc Ahoi ca te ajut eu dar o sa ai o portiune rea intre Gheorgheni-Lacu Rosu-Bicaz : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Mai trebuie si gratar ! frumoasa tura nui nimic ca a fost frig daca nu era frig poate ca nu avea acelasi farmec focul si nici prajeala nu avea acelasi gust !!! Felicitarile mele cei bine e ca nu ati stat in casa ca si altii !! LA MAI MULTE DE ASTEA !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 Mai este mult pana vine caldura? Motoru e gata de drum....totu e uns si schimbat..... haiiiiiiiiiii soareeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 un mic gratar pe 09.11.2008 daaaaaaaar era a naibi de frig. se vede si din viteza cu care faceam focul )) pofta buna si motoru la vaselina ((((( ma, nu sunteti singurii nebuni,noi am facut gratar la -22 grade,saptamina trecuta la Arieseni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Avem ce avem noi cu gratarele azi pe langa privitul mobrelor si mangaiatul lor am prajit si 3-4 carnati. Cand vine caldura??????????? Asa se face un foc de tabara...mini Mesterul fochist...adik eu... Attila deja taie ceapa si inghite in sec Levente este maestru in prajeli. si produsul final...care este...adika a fost...bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Avem ce avem noi cu gratarele azi pe langa privitul mobrelor si mangaiatul lor am prajit si 3-4 carnati. Cand vine caldura???????????Asa se face un foc de tabara...mini Mesterul fochist...adik eu... Attila deja taie ceapa si inghite in sec Levente este maestru in prajeli. si produsul final...care este...adika a fost...bun... BETON! Si noi din Gheorgheni asteptam primavara care se pare ca anul asta o sa vina mai devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate