bogdiV Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Ma intrereseaza unde se gasesc cauciucuri de motociclete in Cluj (ma refer aici la existenta unui magazin ). Azi am vrut sa merg la Selgros si chiar cand am ajuns in parcare mi-a explodat caucuicul sub kur (noroc ca aveam 15 la ora si intrasem in parcare ca daca nu si eu si maicamea zburam direct in cap...Acuma MZ-ul saracul sta in fata la Selgros fara roata din spate si isi asteapta cauciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Cauciucuri gasesti pe Oser sau faci comanda prin posta la oameni din Tg. Mures/Aiud si iti trimit ei. Daca vrei iti pot da nr de tel. Magazin nu stiu, o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Septembrie 4, 2005 Autor Share Postat Septembrie 4, 2005 Nu puteam astepta pana sambata sau pe comanda ca se jucau aia de la Selgros cu cablurile de la motor . Am dat niste telefoane si pana la urma fostul proprietar al MZ-ului mi-a dat un numar al unui tip cu 2 mz-uri dezafectate....am mers, am varsat 50 de grei si am plecat acasa cu o roata spate completa cu cauciuc bun, janta si sistem de franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate