Razvan-dida Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Buget disponibil 200 Ron :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Ma scuzi ca ma bag peste tine dar am si eu o intrebare pentru cei ce vor citi. Castile Nitro sunt bune de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Buget disponibil 200 Ron :| vezi ca vinde rieju matrix una cu 150 ron...uitete pe topicul: \"Cel Mai Important Accesoriu Casca\" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Dak te intereseeaza un first bike la 150 noua a fost 240 e colorata mai predominat rosu o sa pun si eu neste poze cu ea dak te int da un PM bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 nu vreau first bike... aia aproape o ai degeaba pe tzeasta :| .. scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu888 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 am eu una nitro racind 1 mil 500 !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 am eu shark s 500 air , ( nu am poze in calulator cu ea , dar dak chiar vrei sa o vezi ii un topic la ''poze din iesirile scuteristilor '' la Scuter Mania , cum o vezi asa e.. cer pe ea 2 milioane jumate ! p.s. : sunt warza, doar acum am vazut ca sunt pe sectiunea Scuter Mania :-" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 am eu shark s 500 air , ( nu am poze in calulator cu ea , dar dak chiar vrei sa o vezi ii un topic la ''poze din iesirile scuteristilor '' la Scuter Mania , cum o vezi asa e.. cer pe ea 2 milioane jumate ! p.s. : sunt warza, doar acum am vazut ca sunt pe sectiunea Scuter Mania :-" ce marime e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 mi-am luat casca ... ms oricum la toti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 de care ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 FRateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cat ai dat pe ea si de unde cum e calitativ ,vajaie la viteze??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 am luat-o de la cineva cunoscut (200 ron) arata excelent estetic.. e ce-a mai buna casca pe care am avut-o pana acum .... (am avut multe) ... nu vajaie nimic.... e ff buna.... probata pe o honda..... la viteza mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca e marushin e super tare(ca si calitate si siguranta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ce marime e ? M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate