Radu46 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) zilele trecute a poposit la mine in garaj. o bijuterie ce sa zic. la anii lui inca nu imi vine sa cred cum arata si cum functioneaza. i-am schimbat rolele care erau foarte putin uzate, i-am curatat filtru de aer si i-am schimbat bujia si in rest e . nu stiu ce sa fac sa il pastrez pt mine de colectie sau sa il vand? mi-e ca daca ajunge pe mana unui pusti il strica . off topic. daca stiti pe cineva cu o carena fata de typhoon dati-mi un sms sau tel. 0723348243. Editat Septembrie 15, 2008 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 arata bine eu l-as pastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 si eu ..... e ff ingrijit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 tot ce am primit din italia la km astia erau terminate estetic asta cred ca era al unui neamt stabilit in italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 PASTREAZA-L !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Un "face lift" la carena din fata cum ii facusem eu si e un super scuter ! Pastreaza-l ! Editat Septembrie 15, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 Un "face lift" la carena din fata cum ii facusem eu si e un super scuter !Pastreaza-l ! frumos tare si al tau de unde ii iau si eu semnale albe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 zilele trecute a poposit la mine in garaj. o bijuterie ce sa zic. la anii lui inca nu imi vine sa cred cum arata si cum functioneaza. i-am schimbat rolele care erau foarte putin uzate, i-am curatat filtru de aer si i-am schimbat bujia si in rest e . nu stiu ce sa fac sa il pastrez pt mine de colectie sau sa il vand? mi-e ca daca ajunge pe mana unui pusti il strica . off topic. daca stiti pe cineva cu o carena fata de typhoon dati-mi un sms sau tel. 0723348243. cu cat il vinzi? PS nu-s pusti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) frumos tare si al taude unde ii iau si eu semnale albe? Eu am luat tot de pe www.easyparts.nl cu cat il vinzi? PS nu-s pusti 40 de milioane.(Scrie la topicul Aprilia Fan Club) Editat Septembrie 15, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 FRUMOS FRUMOS... dar nici 40 nu face... eu dak nu as vrea sa-l vand .. tot pretzul asta l-as cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Daca nu ai vrea sa il vinzi,nu ai de ce sa mai ceri un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 orice e de vanzare la urma urmei ... in afara de familie.... poti spune tu ca nu vinzi motorul... dar daca primesti o oferta care "straluceste" e greu de crezut k nu il vinzi .. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) cu cat il vinzi? PS nu-s pusti cam pe la 34mil cred ca o sa plece din garaj. eu zic ca 34 mil e un pret corect. oricum pentru cine nu isi da seama din poze pe ce cer suma asta il invit sa vina sa il vada. Editat Septembrie 16, 2008 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cam pe la 34mil cred ca o sa plece din garaj. eu zic ca 34 mil e un pret corect. oricum pentru cine nu isi da seama din poze pe ce cer suma asta il invit sa vina sa il vada. Dar nu te zgarcesti deloc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 FRUMOS FRUMOS... dar nici 40 nu face... eu dak nu as vrea sa-l vand .. tot pretzul asta l-as cere Omu poate sa ceara si 80 de milioane ,nu te priveste e marfa lui si stie pe ce ,cere banii asa ca poti sa taci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cam mult....spre exemplu brick a avut acelasi scuter, a bagat vreo 25 de mil in el si il vindea cu 1000 eur...motor nou, si arata ca nou daca iei 700-800 euro e bine...da numai sa gasesti pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 mam spart ce mai topic chear nu isi are rostul si in privinta banilor cere cat vrei primesti cat merita!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 22, 2008 Autor Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Eu tot nu m-a prins de ce merita un topic janghina aia! Nu are nimic deosebirt, daca era vreun italjet dragster mai intelegeam. cand o sa-mi gasesti tu un scuter din 94 cu vopsea originala si in stare impecabila sa ma anunti. vb mai frumos ca nu suntem obligati sa iti ascultam mizeriile. daca ai ceva de spus spune fara rautate ca e mai frumos. mam spart ce mai topic chear nu isi are rostul si in privinta banilor cere cat vrei primesti cat merita!! chiar nu are rost sa mergi pe pamant cand exista asfalt Editat Septembrie 22, 2008 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate