piffi Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cu toate astea eu tot HAYABUSA AM SA IMI IAU si punct, care nu o vrea e treaba lui bafta la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Fiecare cu preferintele lui.Uni aleg motorul dupa performante,altii dupa cum se simt pe el,personalitate sau chiar dupa aspect.Ce sa zic...scapa cine poate on topic : mie imi plac culorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 hazabuya e o vaca grea cu motor de vaca cat dacia destinata sinucigasilor mai bine vopseau modelul 2009 mov cu alb si scriau milka pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Adevarat,este grea...oare sa fie din cauza motorasului de sters parbrizul care este de FZR 600 ? Hai,nu te supara,stiu ca ai multi km in saua unei Hayabuse .Insa fiecare isi alege motorul dupa cum crede el de cuviinta,nu crezi?!.Hayabusa 2001(ex)are 215 kg la gol. nu cred ca este un motor atat de greu dat fiind faptul ca are un motor de 1300 cc si face parte din categoria sport touring si nu din categoria ascutzitorilor SS. Editat Septembrie 30, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 nu e grea pt 1300cc dar e grea pt o motocicleta din ziua de azi oricum a mea e cea mai grea si ma mandresc cu asta reaper stie ce inseamna stabilitate la viteze mari in schimb fzr 600 e facuta in graba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate