marianachim90 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) de unde as putea sa fac rost de un parbriz inaltat pt Honda Vtr? si cam la ce pret? pun aici cateva poze cu moto si un link : Editat Aprilie 15, 2010 de marianachim90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Aprilie 15, 2010 Autor Share Postat Aprilie 15, 2010 parbriz touring gasesti pe ebay mai mult ca sigur. Frumos clip de prezentare- ai scos motzoflenderele la tobe sa sune mai urat . Mesaj completat dupa aproape 3 ani de convietuire, in care am avut si bune si mai putin bune, a venit vremea sa ne despartim tot ce pot sa spun este ca mi-a parut foarte rau ca am dat-o.....dar sper ca al anul sa revin la V.... sezonul asta e pierdut pentru mine....asa ca va urez: ASFLAT USCAT! si VREME FRUMOASA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate