Sari la conținut

dr.mengele

Membru
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    mirceaudeanu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    timisoara, romania
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Honda Vtr1000 F
  • Numar Moto
    i don't remember it

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mz es 250 - 1962honda cb 250 -1978honda vt 500 e -1984honda vtr 1000f - 2000

Vizitatori Recenți Profil

773 citiri profil

dr.mengele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Probabil ceva beamveu. Numai aia se complica asa.
  2. Salutare. In Resita , chiar in oras iti recomand hotelul Dusan si fii parca. Este decent si ok atat la pret cat si la calitate. Il gasesti pe centura, cateva sute de metri dupa Dedeman pe stanga, cum vii dinspre Bocsa.
  3. Salutare Sa va povestesc ce am patit eu: am comandat un set de cauciucuri care apareau ca sunt pe stoc, in 06.04.18. Pana aici ok. Am primit confirmarea comenzii. Iarasi ok. Prin 25.04.18, dupa ce am incercat de cateva ori sa-i contactez telefonic, le-am trimis un mail sa aflu si eu ce se intampla cu comanda.In zilele urmatoare trimiterii mailului am mai incercat sa-i sun. Dupa 5 zile primesc raspuns: cauciucurile sunt in curs de livrare de la furnizorul extern catre anvelope moto si ca voi fi contactat ulterior, inainte de livrare. Astazi, 07.05.18 i-am sunat din nou de cateva ori. Credeti ca a raspuns cineva? chiar daca intimp ce sunam primeam mesajul ca apelatul e angajat in alta convorbire. Deci vedeau ca sun. Nici dupa ce a terminat convorbirea, persoana respectiva nu a catadicsit sa raspunda. Ca urmare le-am trimis un mail cu anularea comenzii. Trageti si voi concluziile. Incep sa ma simt vinovat ca i-am deranjat cu comanda mea de cauciucuri. Nu asa se fac afacerile. Un amarat de raspuns cred ca eram indreptatit sa il primesc. Si "Ba (cuvant jignitor), nu ne mai deranja, ca nu ne pasa de comanda ta" era suficient.
  4. Salutare La cum arata nu cred sa aibe peste 100000 km. Oricum ce ai tu pe bord sunt mile. 20000 mile = 32000 km. Din cate vad in poze, cadrul fata jos nu are urme de lovituri de pietricele, discurile arata bine... Si chiar daca are 100 000 , mai duce lejer inca pe atata. Sa o stapanesti sanatos. Chiar ca sunt acrii strugurii!
  5. dr.mengele

    Facerea de bine...

    Salut. Pe strada Haga. E unul singur pe toata strada.
  6. "Din primele informații se pare că motociclistul care se deplasa pe direcția Budești a semnalizat stânga cu intenția de a întoarce înspre centrul comunei, moment în care a fost depășit de către un autoturism marca Audi, ce circula cu viteză foarte mare în același sens, conform unor martori. Motociclistul a fost acroșat de către autoturismul marca Audi și proiectat într-un autoturism parcat pe marginea drumului (KIA, cu numere roșii)." Parerea mea e ca motociclistul semnaliza depasirea acelei masini Kia oprita pe marginea drumului, iar Audiul l-a triplat. Daca va uitati la poze, vedeti ca Kia a fost deplasata din cauza impactului. Clar motociclistul nu se afla oprit. Daca vrei sa intorci, te opresti, nu? Pacat de acea viata pierduta aiurea...
  7. Cred ca raspunsul la problema ta este sa mergi in treapta 1. Dar asa nu vei avea racire suficienta a motorului.
  8. Verifica sa nu ai cumva benzina in ulei. De aici pot aparea si zgomotele ce le auzi, uleiul fiind subtiat de benzina.
  9. Salut, Am eu stator pt yamaha Fzr 600 din 1990. Cred ca se potriveste la tine. Pret 50 euro cu transport inclus. Daca il vrei, te rog pm.
  10. m-ar interesa si pe mine daca gasesti autocolant rezistent la temperatura. tot pt. tobe...
  11. Salut, verifica bobinajul statorului,e in capacul din partea stanga a motorului. Din el ies 3 fire galbene care trebuie sa le masori cu aparatul de masura pus pe curent alternativ - trebuie sa masori la relanti cam 20 volti iar la 5000 rpm cap 70 volti. Daca masuratorile ies diferit cu mult, ma refer diferente de 0,2-0,5 volti se cam accepta, trebuie inlocuit statorul-bobinajul e defect. Verifica si mufa de la capatul celor e fire cu releul de incarcare, trebuie sa fie contact foarte bun si strans. Bafta!
  12. Nu mai inchide cuiul pontou. Compara-ti unul si dupa accea cehama un mecanic. Altfel va veni cam degeaba. Si garniturile de la capacul carburatorului a-r trebui inlocuite cu aceasta ocazie. Nu iti recomand sa vina cineva tocmai pana la Lugoj,mai bine gasesti pe cineva de acolo. E destul de lucru sa-l inlocuiresti, si daca tot e desfacut, merita si celalalt o curatare si o reglare/egalizare. Fa o treaba ca lumea.
  13. http://www.shorpy.com/image/tid/322
  14. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

×
×
  • Creează nouă...