Chopper Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Cam cit e consumul la motoare de 600-650 monocilindru?Ce soi de ulei folositi la ele? Eu am observat ca,de ex. cu Castrol Magnatec consumul era mai mare decit cu Valvoline 10W-50,asa ca am renuntat la Castrol.Voi cam ce uleiuri folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Cam cit e consumul la motoare de 600-650 monocilindru?Ce soi de ulei folositi la ele? Eu am observat ca,de ex. cu Castrol Magnatec consumul era mai mare decit cu Valvoline 10W-50,asa ca am renuntat la Castrol.Voi cam ce uleiuri folositi? Dupa parerea mea un ulei bun de cumparat in Ro este repsol eu bag de 3 ani si e super eu zic sa bagi 15W50 de la ei pt enduro mari si racite cu aer+ulei este f bun. Daca ai enduro performant gen yamaha wr 450 baga 10W50 tot de la ei sau daca nu orieteaza-ta spre MOBIL1 care este super de calitate sincer eu in Castrol nu prea mai am incredere mai ales cel din Ro Normal motorul trebuie sa consume ceva da nu sesizabil.... Daca ai bagat ceva foarte subtire e normal sa il manance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 am mers cu Valvoline si nu am fost multumit deloc era foarte zgomotos motorul.am pus castrol 10w50 si sa mai linistit dar parerea mea este ca motul e cel mai bun.am vazut la un prieten dupa oarece km a desfacut motorul si era ca si nou,a mers doar cu motul. principalul e sa nu fie facut-inbuteliat pe vapor sau in vreun garaj salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 la ktm lc4 am mers cu Penzoil 10w-40 semi sintetic si cu OMW 10w-50 fully synt. le-am ales din simplul motiv ca puteam sa le procur usor de la mai multe magazine sau statii de benzina (OMW) cred ca la primavara trec pe MOBIL 1 - am auzit si eu din mai multe surse ca e f. performant. acum in paranteza fie spus eu nu pot sa apreciez obiectiv daca un ulei e mai bun decat altul tinad cont ca nu am exploatat motorul in conditii extreme si dupa 4000 km schimb uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 da de shell advance nu spune nimeni.nici tu, dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 am mers cu mobil 15w40 4t la xt 600 in jur de 3500 km si a consumat cam 0,5 l .culoarea nu s-a schimbat prea mult si la inspectia cu palpatorul ( cu degetul)e ok . in concluzie mobil e bun pt motoare nu foarte pretentioase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Noiembrie 21, 2003 Share Postat Noiembrie 21, 2003 Vorbeam cu un prieten care imi spunea ca uleiurile full sintetice cica oxideaza daca stau prea mult timp in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 da de shell advance nu spune nimeni.nici tu, dane SHELL nu e bun nici de DACIE apai de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate