Chopper Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Am o Yama XT 600 E. Am incercat cu Castrol Magnatec semisintetic si,pe linga consumul de ulei marit aveam senzatia ca in motor se aud sunete de frecventa mai mare(tzacanituri).Astea au cam disparut cind am pus ulei mineral(Valvoline10W-50),iar consumul s-a diminuat. Voi ce stiti?Experienta voastra ce zice in sensu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Noiembrie 20, 2003 Share Postat Noiembrie 20, 2003 Am o Yama XT 600 E. Am incercat cu Castrol Magnatec semisintetic si,pe linga consumul de ulei marit aveam senzatia ca in motor se aud sunete de frecventa mai mare(tzacanituri).Astea au cam disparut cind am pus ulei mineral(Valvoline10W-50),iar consumul s-a diminuat. Voi ce stiti?Experienta voastra ce zice in sensu asta? citeste la enduro unde ai lasat mesaju Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate