XXL Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 ...intrarea IN ROMANIA 08/08/2005 si prima amenda...35euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....prima foto pe teritorii timisorene(prenzentarea.....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 .....Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....castel Peles...superb!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....la fel....superbe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....ochii vad,si stomacul cere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 Brasov...prima surpriza...o mica cazatura,dar datorita persoanelor din fotografie,totul sa rezolvat cu bine,tin sa le multumesc din nou pt. ajutorul si ospitalitatea care ne-au acordat...mai rar asa persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 7, 2005 Admin Share Postat Septembrie 7, 2005 foarte frumos in concluzie, ce zic italienii de romania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....Bucuresti...... P.s pt.Smokey,iti spun doar atit:anul viitor vom fi din nou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ...o mica pauza,pe Bucuresti-Constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ...."il mitico"Andreea 64 ani(30ani in moto) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....prima noapte in camping(Eforie Nord)si prima data in hotel de 3 stele cu...gindaci(am izolat camerele cu spuma de ras)...dar nici o problema ,sunt prea multe lucruri frumoase in Ro,pt.a uita de intimplarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ,...la benzina...si la apa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ...Cheile Bicazului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....Suceava,si imprejurimi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....Cluj si iesirea din tara...vama Bors... ,...a fost o vacanta de neuitat,tin sa multumesc din nou pt. sprijinul acordat Tiberiu din Timisoara,Mihai din Focsani si tuturor celor care au fost linga noi,fara de care aceasta aventura nu sa-r fi putut realiza.In concluzie,o tara superba cu oameni superbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Ma bucur daca te-am putut ajuta cu ceva. Imi pare rau ca nu ne-am vazut sa fi mers un pic si pe la noi. Poate zaboveai o zi .... Nu-i nimic ... ramane pentru la anu.. Imi pare bine ca ati ajuns intregi si v-a placut excursia... Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 ....nu Mihai,ne-am fi oprit cu placere prin zona Focsani,dar am avut de respectat un program pt.ca toata aventura asta a fost sponsorizata de un dealer de moto si de o companie de asigurari de aici,deci am avut de respectat un "road map" impus de ei,pt anul viitor ne vom organiza divers,si poate vom avea ocazia sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Off topic: in concluzie, ce zic italienii de romania ? 238687[/snapback] Am stat ceva timp in Italia si mi-am facut destui prieteni acolo. Cativa s-au lasat convinsi sa vina in vizita. Rezultatul: 2 si-au cumparat apartamente in Bucuresti, unul s-a mutat total in Romania si un altul s-a insurat cu o romanca si vine anual in Romania. Dintre cei pe care i-am adus, cam toti au fost entuziasmati. On-topic: Bravo omule, frumoasa excursie, felicitari La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 Off topic: Am stat ceva timp in Italia si mi-am facut destui prieteni acolo. Cativa s-au lasat convinsi sa vina in vizita. Rezultatul: 2 si-au cumparat apartamente in Bucuresti, unul s-a mutat total in Romania si un altul s-a insurat cu o romanca si vine anual in Romania. Dintre cei pe care i-am adus, cam toti au fost entuziasmati. On-topic: Bravo omule, frumoasa excursie, felicitari La mai multe! 239700[/snapback] ....mersi la fel...... ...oricum romanii din tara sunt diversi fata de cei plecati...mai bine zis au mai mult bun simt si respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Si eu ma bucur ca ati avut parte de aceasta excursie, pacat ca nu ne-am intersectat. Next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 10, 2005 Autor Share Postat Septembrie 10, 2005 Si eu ma bucur ca ati avut parte de aceasta excursie, pacat ca nu ne-am intersectat. Next time. 240538[/snapback] ...pt.Katy....,daca imi aduc aminte bine,ti-am fost scris ceva pe topicul care la-i deschis tu in legatura cu "turul" care la-i facut... nimic poate pe la anul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Mi-aduc bine aminte ca ati zis ca veti trece pe la barul Roma din Timisoara, joi seara, la inceputul calatoriei. A fost o vreme tare nasoala in joia aia, 2-3 motoare aici colo dar mi-am luat un suc, m-am bagat la adapost si am asteptat sa vad daca treceti . Oricum ma bucur ca v-a placut in Romania si felicitari pentru tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Septembrie 17, 2005 Autor Share Postat Septembrie 17, 2005 Mi-aduc bine aminte ca ati zis ca veti trece pe la barul Roma din Timisoara, joi seara, la inceputul calatoriei. A fost o vreme tare nasoala in joia aia, 2-3 motoare aici colo dar mi-am luat un suc, m-am bagat la adapost si am asteptat sa vad daca treceti . Oricum ma bucur ca v-a placut in Romania si felicitari pentru tura. 243425[/snapback] ....buna...pina la urma am ajuns si pe la Timisoara,numai ca am ajuns cu 30 de ore de intirziere(ploaie, vint groaznic,prin Croazia am avut Km.buni,facuti cu 40km/h,nu se putea sta pe moto),imi pare rau ca te-am facut sa astepti. P.s.pt.anul viitor ne vom organiza mai bine...promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate