korectu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 vand toba sport gianneli silencers foarte ieftina , cateva poze in care se vede toba ( daca doriti fac poze de mai aproape ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 cat ceri? asa se numeste,Gianneli Silencer ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 pai nah 1 mil 800 negociabil ...o las pana in 1 jumate sub nu pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Are finala de Gianelli Reverse. Toba e revopsita. Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) IEeee Âşlapi rullz . Multumim,talentule. Fa o poza mai de aproape sa vad si eu Âşlapii tai. Editat Septembrie 17, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 dak vrei brick iti dau cu ei una in fatzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 eu as zice sa vbesti politicos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 eu vorbeam politicos si vorbesc in continuare da dak ala ma ia la misto ce sa fac , atentioneaza`l pe el nu pe mn prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 dak vrei brick iti dau cu ei una in fatzau Baga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 ha ha ..simpaticule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 hai ma, iar faceti offtopic? Lasa`l sa mearga in slapi.Mai incolo o sa`ti multumeasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 IEeee Âşlapi rullz . Multumim,talentule.Fa o poza mai de aproape sa vad si eu Âşlapii tai. sunt slapi racing ma,plm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 sunt slapi racing ma,plm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 mba ce plm vreti ? va plictisiti ? mereti dati o laba trista in grup poate nu mai postati ca toti fraierii , dak va trebe toba bine dak nu paaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 mba ce plm vreti ? va plictisiti ? mereti dati o laba trista in grup poate nu mai postati ca toti fraierii , dak va trebe toba bine dak nu paaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 auzi`l si pe nea florica ...tie sa`ti dea ban ca vad ca tu te bagi in seama , yo zik ca fiecare sa`si vada de treaba lui . P A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Nu mai stricati ma topicu' omului ... Pana la urma merge cum vrea si in ce vrea Bafta la vanzare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) mahaiand: Ce topic sa strici? slapi racing:Cum ar fi sa facem totii cate'n topic cand vrem sa vindem ceva,sectiunea asta a forumului ar arata ca Bursa. Considera postul meu un up,poate ca intelegi daca il citeste de 2-3 ori,oare? acum intelegi mihaiand? Editat Septembrie 18, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Ce topic sa strici?Cum ar fi sa facem totii cate'n topic cand vrem sa vindem ceva,sectiunea asta a forumului ar arata ca Bursa. Considera postul meu un up,poate ca intelegi daca il citeste de 2-3 ori,oare? Eu sa il inteleg ? Pana la urma fiecare face ce vrea , oricum sectiunea asta ... e cam a nimanui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 (editat) Se potriveste toba la Aerox?? Editat Septembrie 18, 2008 de speedbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 e pt motor de piaggio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 cum ziceam "cine nu ma inghite sa ma su*a !" ... si daca ii de piaggio de unde stii ca nu mere pe aerox ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 cum ziceam "cine nu ma inghite sa ma su*a !" ... si daca ii de piaggio de unde stii ca nu mere pe aerox ? pai...de cand Aerox-uri cu motoare Piaggio ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 da are deosebit aeroxu de piaggio ? ..piaggio scoate mai multe gaze sau ce ? .. si sunnyboy , daca postam in alt loc faceati scandal , ca vorba aia intotdeauna eu is de vina , daca am gresit cu ceva mutati topicu sau ca sa fiti toti fericiti stergeti`l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 da are deosebit aeroxu de piaggio ? ..piaggio scoate mai multe gaze sau ce ? .. si sunnyboy , daca postam in alt loc faceati scandal , ca vorba aia intotdeauna eu is de vina , daca am gresit cu ceva mutati topicu sau ca sa fiti toti fericiti stergeti`l Ma esti prost?aerox-ul are motor minarelli,sr-ul tau motor piaggio..e vorba de alta prindere...deci:NU MERGE.. si nu mai pune poze stuntriding ) ca nu ne impresionezi...incearca cu bicicleta,nu-i de tine scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate