bn13hor Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 as dori niste informatii corecte despre ce piese potrivesc de la ij planeta la ij 56 festival multumesc P.S tinand cont de faptul ca am nevoie de informatii folositoare rog numai posturi serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 as dori niste informatii corecte despre ce piese potrivesc de la ij planeta la ij 56 festival multumesc P.S tinand cont de faptul ca am nevoie de informatii folositoare rog numai posturi serioase sal eu am intrebarea daca merge ambielaju de la ij 56 la ij planeta 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 sal eu am intrebarea daca merge ambielaju de la ij 56 la ij planeta 5 in motor sint toate piesele identice,diferenta mare e calitatea piesele de ij56(festifal)nu se compara la calitate cu cele de planeta 5. am festivaluri o gramada si piesele sint ca noi in interior,mai ales cele din cutie,unde e marea probelme la ij, sa nu mai zic de coroana de ambreaj care e tapana de tot si multe alte piese,dezavantajul lor au fost:statorul si rotorul pe 6v care e cu probleme deobicei(cind incarca cind nu incarca) in rest e bun,zic eu.. pune piese de la festival in planeta fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 sal eu am intrebarea daca merge ambielaju de la ij 56 la ij planeta 5 deci pot sa pun ambieelaju de festival 56 la planeta 5 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate