The_One_Forever Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Daca este frumos afara poate facem o Cheia .. asa nu ne-au mai ramas multe zile cu soare. numa`bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Daca este frumos afara poate facem o Cheia .. asa nu ne-au mai ramas multe zile cu soare. numa`bine nu prea cred ca merge duminica, pt ca au anuntat temperaturi scazute si ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) daca ai fost atent la topicurile din ultima vreme ai vedea ca e o gasca intreaga care a plecat acolo in mai multe grupe, unii vineri si altii sambata. mie imi pare rau ca nu m-am putut alipii acestora, poate in primavara. de....... ( Editat Septembrie 20, 2008 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate