Sari la conținut

dsorinmihail

Super Membru
  • Număr conținut

    641
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dsorinmihail

  1. Dorin? Este adevărat ce mi-ai scris pe mesenger? Andreizalau, Purice, Swich, . E adevărat? Se pare că da. Dominator72 ne-a părăsit. Drum bun prietene drag. Este creat un grup pe mesenger de către Ileana Szerzo pentru a ajuta familia și pentru cei ce l-au cunoscut și au mers in "Dominatoriade". Scuze daca este of-topic domnilor moderatori.
  2. Salut. Observ că este destul de vechi topicul. Mai este de actualitate? Mă interesează să fac niște "crashbar' la o Honda Dominator nx 650.
  3. K » Post actualizat in 15 Jul 2015 02:50 Este corect ce spune andreizalau. La pagină 381 sunt componentele unui cdi. Sebastian, scuze dar am citit prea târziu postul și timpul este prea scurt pentru a putea da o mâna de ajutor. Scuze.
  4. Ce vreau sa mai zic. Povestea cu poze incepe din drapta jos si teinănd in atanga sua. Asa vad ca le-a luat site-ul. Pe de alta parte e bine sa le descarcati pe toate caci nu sunt toate la fel. Sursa de lumina este pozitionata in diferite lociri pentru a se putea vedea anumite piese. Multam
  5. Cu un pic de efort poate ne-am strange cativa si am da comanda de cdi de aici cdi-ul. http://www.partzilla.com/parts/search/Honda/Motorcycle/1989/NX650+A/WIRE+HARNESS/parts.html LA acest site am vazut ca putem aflaunde a fost comercializata in functie de seria de cadru: http://www.cmsnl.com/honda-nx650_model279/ si acum ceva poze: » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:46 si: » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:48 si : » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:56 rezistentele data viitore. In lista condensatorilor am scris la inceput ce era inscriptionat pe ei si apoi am scris capacitatea lor dupa cum am gasit ca reprezinta acele litere. DAca am gresit undeva in citire va rog sa ma corectati. la C10numi-andat seama daca era 108 sau 103 scris pe el. EU inclin ca era 103. TOT in aceasta lista 3 un C6 si un C61 asta pentru ca mi-a fost lene sa renumerotez condensatorii din lista. Deci ce spuneti. ?? am putea sa schimbam condensatorii toti pentru ca se gasesc, iar la tranzistori din ce am cautat doar vreo 3 sunt de gasit restul, hmmm. Si condensatorul electrolitic mare se gaseste dar nu in aceea carcasa. daca se pastreaxa diametrul lui atunci se gaseste la inaltimea de 30mm si nu la 18mm cat are originalul. Astept ajutor de l;a voi privitor la ce este insccriptionat pe piese si daca am gresit undeva cu citirea lor. enjoy...... » Post actualizat in 29 Jun 2014 12:05 stiu ca am cateva greseli de ortografie dar e lenea mare sa le corectez. scuze.
  6. De ce la releu? Pe baterie cu motorul oprit ai in jur de 12si ceva volti, in functie de cat de incarcata e bateria. Apoi pornesti motorul si pe borne la baterie treb sa ai in jur de 13,8v. Astfel aflii daca incarca. Daca ai tot 12 si ceva e clar ca nu incarca nimic. La masina se procedeaza la fel. Aici se poate gasii si 14,2v cand e turata. De la ei a cumparat careva? http://www.motorbike-shop.de/index.php?k=279&lang=eng
  7. http://www.manualedereparatie.ro/manuale/HONDA/Manual%20de%20reparatie%20Honda%20NT%20650%201988-1991.pdf http://www.bharaus.it/bikers/fai%20da%20te/dominator/manuale%20d%20officina%20honda%20dominetor%20nx650/NX650%20Q%20Section%2017%20Ignition%20system.pdf
  8. Salut colegii. Nu am mai scris de ceva vreme fiind ocupat cu alte lucruri. A cumparat careva de la ei CDI? http://super-bikes.ro/index.php/skr-blog/86-cdi-uri-moto-de-la-un-cilindru-pana-la-4 Se spune ca cica ar fii de scutere si merge. Am vb acolo si au spus ca pretul e de 390ron. EU am luat din "Dragonul Rosu" un CDi pt scuter CYMCO, asemanator cu al meu (cu mufe verzi),(55ron) si se pare ca nu duce la motor mai mare de 250cmc. Totodata am luat si in releu de semnalizare cu 2 pini-lamele (dispusi perpendicular) si functioneaza de minune pe domi al meu. pret=20ron Am terminat in sfarsit de curatat tot CDI-ul meu. Nu numai partea de cablaj ci si partea cu piesele electronice si sper ca dupa MAN, Cu ajutorul lui Dominator 72 sa reusesc sa pun poze cu piesele continute de CDi-ul meu. http://www.motelek.net/zundanlagen/cdi/cdi_lektion2.html se pot face modificari ca sa mearga si la noi????
  9. condensatorul este electrolitic cu valoare de 1000micro pe 25volti, La cealalta piesa inca nu am ajuns sa dau jos cauciucul ala.
  10. ...si a plecat de la ora 13...pachetul spre Andrei. am scris ceva mai devreme pe aici dar ca un zevzec ce sunt am sters.
  11. Releu de pornire verificat. DE fapt atata vreme cat invarte electromotorul e ok. Pe el sunt cele 2 suruburi, pe unul vine+de la baterie si pe celalalt pleaca acest plus spre electromotor atunci cand se da contact. Sunt 4 papuci: cei dinspre suruburi activeaza babina ca sa puna in scurt suruburile iar ceilalti dinspre siguranta(sunt in scurt din fabricatie) sunt "+'-ul instalatiei electrice ce vine de la surubul "+" legat la baterie si trece prin siguranta de 20A. In concluzie releu este ok. E posibil sa fie de la senzor neutral? dar altfel nu ar pornii,nu? CRed totusi ca este in continuare CDI-ul asa ca rog pe cine are telegar din 90-91cu cdi cu mufe verzi sa ma ajute sa il probez pe al meu. Trimit prin curierat pe al meu daca nu e nimeni din Bucuresti disponibil. tineam din acceleratie ca in timpul scurt de 5-6-7secunde nu aveam timp sa reglez socul.
  12. Salutare domnilor. Dupa lupte seculare am reusit si eu sa pornesc telegarul ,numai ca mere tot asa cum vrea el. Dar sa o luam cu inceputul. Anul trecut nu mai pornea deloc, nici cu cdi-ul ei nici cu al lui Swich, Am schimbat bujia, releu de incarcare, bobina, etc(e bine ca am piese de schimb acum). Am gasit p'aci ca e posibil ca cdi-ul sa aiba lipituri reci(varsta..de..RD02,'90-'91) si uite asa l-am matrasit(CDI-UL) si am refacut lipiturile de pe cablaj. Azi am schimbat benzina, am pus bateria si dupa cateva incercari a pornit. Dar merge doar daca tin butonul de start apasat si cum i-au destu' de pe el se si opreste motorul de parca ai tai contactul. Efectiv acum porneste la cheie, se tureaza dar cu conditia sa tin starterul cuplat si nu e bine. Aveti vreo idee careva de unde sa fie buba? Eu sincer din schema instalatiei electrice nu pricep de unde ar fii problema.
×
×
  • Creează nouă...