Sari la conținut

dsorinmihail

Super Membru
  • Număr conținut

    641
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dsorinmihail@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti, colentina,
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    Honda Dominator '91
  • Numar Moto
    B 92 WZG

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Nx650

Vizitatori Recenți Profil

972 citiri profil

dsorinmihail's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dorin? Este adevărat ce mi-ai scris pe mesenger? Andreizalau, Purice, Swich, . E adevărat? Se pare că da. Dominator72 ne-a părăsit. Drum bun prietene drag. Este creat un grup pe mesenger de către Ileana Szerzo pentru a ajuta familia și pentru cei ce l-au cunoscut și au mers in "Dominatoriade". Scuze daca este of-topic domnilor moderatori.
  2. Salut. Observ că este destul de vechi topicul. Mai este de actualitate? Mă interesează să fac niște "crashbar' la o Honda Dominator nx 650.
  3. K » Post actualizat in 15 Jul 2015 02:50 Este corect ce spune andreizalau. La pagină 381 sunt componentele unui cdi. Sebastian, scuze dar am citit prea târziu postul și timpul este prea scurt pentru a putea da o mâna de ajutor. Scuze.
  4. Ce vreau sa mai zic. Povestea cu poze incepe din drapta jos si teinănd in atanga sua. Asa vad ca le-a luat site-ul. Pe de alta parte e bine sa le descarcati pe toate caci nu sunt toate la fel. Sursa de lumina este pozitionata in diferite lociri pentru a se putea vedea anumite piese. Multam
  5. Cu un pic de efort poate ne-am strange cativa si am da comanda de cdi de aici cdi-ul. http://www.partzilla.com/parts/search/Honda/Motorcycle/1989/NX650+A/WIRE+HARNESS/parts.html LA acest site am vazut ca putem aflaunde a fost comercializata in functie de seria de cadru: http://www.cmsnl.com/honda-nx650_model279/ si acum ceva poze: » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:46 si: » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:48 si : » Post actualizat in 29 Jun 2014 11:56 rezistentele data viitore. In lista condensatorilor am scris la inceput ce era inscriptionat pe ei si apoi am scris capacitatea lor dupa cum am gasit ca reprezinta acele litere. DAca am gresit undeva in citire va rog sa ma corectati. la C10numi-andat seama daca era 108 sau 103 scris pe el. EU inclin ca era 103. TOT in aceasta lista 3 un C6 si un C61 asta pentru ca mi-a fost lene sa renumerotez condensatorii din lista. Deci ce spuneti. ?? am putea sa schimbam condensatorii toti pentru ca se gasesc, iar la tranzistori din ce am cautat doar vreo 3 sunt de gasit restul, hmmm. Si condensatorul electrolitic mare se gaseste dar nu in aceea carcasa. daca se pastreaxa diametrul lui atunci se gaseste la inaltimea de 30mm si nu la 18mm cat are originalul. Astept ajutor de l;a voi privitor la ce este insccriptionat pe piese si daca am gresit undeva cu citirea lor. enjoy...... » Post actualizat in 29 Jun 2014 12:05 stiu ca am cateva greseli de ortografie dar e lenea mare sa le corectez. scuze.
×
×
  • Creează nouă...