Tsunami Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 editia speciala de 50 de ani wot a beauty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Cum era de asteptat yamaha isi respecta numele si e din nou la inaltime. Personal, singurul lucrucare nu-mi place, sunt oglinzile, in rest o bijuterie ireprosabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 8, 2005 Autor Share Postat Septembrie 8, 2005 Cum era de asteptat yamaha isi respecta numele si e din nou la inaltime. Personal, singurul lucrucare nu-mi place, sunt oglinzile, in rest o bijuterie ireprosabila. 239553[/snapback] i agree oricum nu mai sunt de folos, le-as scoate definitiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 mie imi place ca scriu pe site (din pacate destul de mic si fara bold) "The R1 is not intended for novice or inexperienced riders"..f**kin' true.. 239732[/snapback] i entirely agree with u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 A ramas aproape neschimbata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Imi place!!! E superba...bravo Yamaha!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 si noul r6 rupe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Nici noul Fazer 1000 ( FZ 1) nu arata rau , plus ca e modificat tehnologic, nu e vorba doar de face-lifting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Mie imi place cum au facut r6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate