Crazy-devil Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Bau.... tu nu ai QS pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 tu nu ai QS pe ea? Man...n-am nimic de genul ala pe ea.mecanic impecabil,simplu si eficient:) nici un gagdget cat de mic.doar eu si fierul si ne intelegem de minune:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Bau.... Aveti circuit mistoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Aveti circuit mistoc Hehe..da da,e chiar frumos.distanta pe care ne dam e putin mai mare decat Hungaro,configuratia nu difera prea mult:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 bai Cristi Racing, tu nu scoti vaca la pascut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Eu am scos vaca sambata.. Ma duc la petrom si acolo erau 2motociclisti, Intreb:veteranii au fost aici,??zice unu :pai da,au plecat pe tihuta,intreb eu: Unde ma??pe tihuta,zic eu: ce sa caute acolo,, zice unu:la forje grele....ma intreb eu in mintea mea: OTTO sa dus singur pe tihuta,asta iara ne face de rusine....MAI OTTO dar cum ai putut sa mergi acolo fara noi ...nu te inteleg....trebuia sa facem treburile,te-ai facut si de rusine pe acolo,si am trecut pe locul 2 ca forjatorii stradali periculosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Eu am scos vaca sambata.. Ma duc la petrom si acolo erau 2motociclisti, Intreb:veteranii au fost aici,??zice unu :pai da,au plecat pe tihuta,intreb eu: Unde ma??pe tihuta,zic eu: ce sa caute acolo,, zice unu:la forje grele....ma intreb eu in mintea mea: OTTO sa dus singur pe tihuta,asta iara ne face de rusine....MAI OTTO dar cum ai putut sa mergi acolo fara noi ...nu te inteleg....trebuia sa facem treburile,te-ai facut si de rusine pe acolo,si am trecut pe locul 2 ca forjatorii stradali periculosi Jizaaaaaas:))))))) hahahaahahaaaaa.....tare asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ma tu esti nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 eu stiu ca locurile 1,2,3 se acorda in alta parte ...mai aveti pana sa va decernati premiile pe Mures ring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ok.te inteleg...dar noi am vrut premiile de pe tihuta ca la mures stim cine e pe 1,2,3....dar asta micu iarasi a pierdut titlul.....nu e problema ca il recuperam, dar greu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Anul asta atacam titlu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Pai da......daca nu mergea asta micu singur pe tihuta,probabil ca titlul era inca la noi ne luam revansa,ca asa scrie si in contract... ca acceptati revansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 O acceptam, desigur. Stabilim o data de comun acord, veniti cu titularii si ne distram impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Foarte haioase ultimile commenturi! )) Dar imi explica cineva ce s-a intamplat si cine este asta micu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 domnul ROOK...uitati-va la pag.91 si ve-ti intelege tot...e vorba de un prieten de-al dumneavoastra,care a gafat in data de 26.04.2014 pe tihuta Dar nu e problema ca ne luam titlul cat de curand inapoi Trebuie sa ne unim fortele si sa trecem la treaba va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cristi ... sa-ti dau nr lui TNG sa-ti faca o resoftare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 fratelo,chiar te rog frumos...iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Buey...voua nu vi-s bune capetele alea de puneti casca pe ele:)) @cristi-racing:ai grija cu reunirea lotului,baga-i in cantonament inainte de "cupa patriei",ca o sa mai fie competitori in afara de sefii de pe Tihuta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 ok..dar vezi ca la mures sunt cativa baietii pregatiti bine, Vom da atacul cat de curand,nu ramane nerezolvata problema asteptam cat mai multi participanti la TT-ul de pe tihuta... in curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 bun bun, dar cand e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Weekend-ul asta ma duc la o nunta, dupa care plec la Bucuresti. Probabil weekend-ul viitor, daca e vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 fuck..... saptamana viitoare plec... eu din pacate nu am sa va pot onora cu prezenta. deci, va cedez titlul ramane sa vedem in August ce facem. azi m-am apucat de 916 si mai am maine de pus la punt cateva chestii si e "ready to go" acum nu stiu ce sa fac, sa-i fac sau nu asigurare. cred ca maine dupa ce-o inchei, am sa-i dau o forja mica de test. daca se comporta ok, cred ca o sa-i fac asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Weekend-ul asta ma duc la o nunta, dupa care plec la Bucuresti. Probabil weekend-ul viitor, daca e vreme buna. Ne distram pe Tihuta?sa adun banii mai devreme?oricum eu vin cu gumele de tura si cu franele vechi de doi ani...deci,sansa la titlu de "maestru tihutar" e mica.nu sunt o amenintare dar m-as baga:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate