allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 aloo..salut.... bueyyy...cine imi usuca si mie chilotii? )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 @florin-vastia de pe transfer.ro,zic "invalid email"la adresa de mail pe care ai dat-o tu cred ca ai scris gresit, mai incearca te rog daniel.velican@realitatea.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 nashu florin e regele soselelor..) pe vremea asta el ne alerga cu 140 ...bv nea florine...tot asa...)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 nashu florin e regele soselelor..) pe vremea asta el ne alerga cu 140 ...bv nea florine...tot asa...)) Datorita picaturilor de ploaie cazute pe indicatorul de viteza nu se vedea clar cu ce viteza mergem, asa ca am apreciat din ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ai acul de la kilometraj defect erea 160 Sau atit am tras eu ca sa va ajung din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 intr-un singur cuvant amicilor : Inconstienti si ca sa nu fiu off-topic : Felicitari pt. plimbarica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alien_x Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 hai ca le trimit acum lui gomez pe mess,si le posteaza el,deci ....cine este cel mai tare???(si....gingiu....replica te rog!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 poze calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 e bine ajea nasule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 e bine ajea nasule... stati ca mai descarc cam 90 de la Cristifrig zis MACARENA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 deci da pozele lui alien_x vin la mine, incerc sa le postez in seara asta si deci da.. acul batea spre 160, dar .... cand acul meu zice 120, gps ul zice 112, si tind sa-l cred pe nenea gpsul deci ... da... cred ca era aproape un 150. km/h, normal ale mele poze si filmulete cel mai probabil maine dupa munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 lome in caz ca nu stiatzi nea florin e varianta GHOST RIDER a bucurestiului ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 lome in caz ca nu stiatzi nea florin e varianta GHOST RIDER a bucurestiului ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 orcum suntem DEMENTI RAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 orcum suntem DEMENTI RAU eu zic ca suntem DEMENTI BUNI )))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 BAi am uitat sunca in frigider la vila care te duci dupa ia ca sa avem la garaj inainte de JAck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 eu beau fara sunca...imi place jacku simplu )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 sa-ti dea al de sus sanatate. Sunculita aia a fost de mare efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 sa-ti dea al de sus sanatate. Sunculita aia a fost de mare efect Fara misto chiar am uitato in frigider ,mai aveam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Fara misto chiar am uitato in frigider ,mai aveam . Pai ce mai stam inca un motiv sa mai organizam o plimbare pe care o vom numi" "plimbare si sunci" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Pai ce mai stam inca un motiv sa mai organizam o plimbare pe care o vom numi" "plimbare si sunci" ca sa ma tin dupa tine nasule imi trebuie "busa"...))))...deci daca mergem punem limita de viteza:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Florin a fost singurul dintre noi pe care vintul il batea din spate daia mergea sa . PS. Are Vintul in spate si la servici si pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 5, 2008 Autor Share Postat Octombrie 5, 2008 Florin a fost singurul dintre noi pe care vintul il batea din spate daia mergea sa . PS. Are Vintul in spate si la servici si pe sosea Subtila asta imi place. Ai de la mine o "sticla de sunca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 lasati cardeala...poze mai avem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate