Sari la conținut

Cristifrig

Membru
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristifrig

  1. Care 5 mobre ? Eu imi amintesc de numai 4. P.S. Vin si eu cu voi .
  2. Se anunta vreme foarte frumoasa, chiar foarte cald.
  3. Fi te rog mai explicit. Pe ce drum vrei sa mergi? Traseul propus de mine este Buc- Calarasi-Silistra- Ruse-Giurgiu -Bucuresti. Drumul dintre Silistra si Ruse ( prin Bulgaria) l-am facut anul trecut si a fost o incintare pentru cei care doresc un drum bun fara trafic unde poti sa alergi la maxim motorul.
  4. Cine a zis ca se merge pe A2 ? Plecam pe drumul vechi spre mare cu iesirea spre Pantelimon Pentru cei interesati eu o sa fiu la ora 10 la benzinaria Moll linga fostul Aparataj
  5. Am fost eu anul trecut si a fost frumos pe bartea bulgara de la Silistra la Ruse. Daca va hotarati vin si eu cu voi.
  6. E cam departe si e frig. Daca aveam si eu RT ca al tau sa nu ma bata vantul mergeam si pe vreme mai nasoala.
  7. Multumesc pentru spray.Sa sti ca nu am uitat cu cine am mers pe Siriu-Cheia ,tocmai de aceea vazand stilul tau de mers am avut curaj sa te provoc prin acel pariu .
  8. Ce usor e sa va dati rotunzi pe net . Pun pariu pe o naveta de bere ca tu nu reusesti sa ajungi din Bucuresti la Velico in 2 ore. P.S. Poate doar pasagera pe motoreta lui Niko.
  9. Traseul e superb, merita sa-l faci pe Marti sau Miercuri cand se anunta super cald. Despre vamesi nu e chiar asa se speriat au avut cerinte normale ,doar talonul si buletinul.
  10. Gata am ajuns. Super plimbarea. Puneti si voi poze ca eu nu am avut aparatul.
  11. M-ai ghicit Dane, dar tu esti de vina ca ai pus asa poze si am poftit mai ceva ca o gravida. P.S. Am stricat topicul omului ca el vroia pe Cheia si noi il sucim spre Bulgaria.
  12. Am fost ieri pe Siriu-Cheia si pe Cheia spre Brasov e naspa in curbe pe urcare in acele de par sunt multe gropi. Puteti merge pe Valeni-Siriu cu intoarcere pe DN1 de la Brasov,e foarte ok drumul
  13. Dupa ce am scris eu tu ai reeditat postul in care spuneai ca ne vedem la MC militari. In final am inteles ca s-a stabilit pe Brasov.
  14. OK pe Pitesti sa fie. Ma asteptati pana la 9 si 10 minute pentru ca imi duc copilul la scoala dimineata si apoi sunt liber.
  15. Vin si eu cu voi. Unde e intilnirea daca se merge pe autostrada?
×
×
  • Creează nouă...