Patrick_M Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 vand Aprilia Scarabeo Street 50cc 2t, 2007, 4100 km, rosie, garantie. Revizie facuta la Aprilia la 3500km, bujie noua, filtru nou. Se da cu toate accesoriile: cutie Aprilia, lantz antifurt, 2 oglinzi, alarma si o casca open face cu geam. Este in stare impecabila si merge perfect in fiecare zi. 1300 euro neg ( ca orice in viata asta). Motivul vanzarii ( pt cine isi pune intrebarea...) trec la jucarii de 650 cc pt cei mai .... 1000 ultimul pret fara negocieri. e prea bun pretul sa mai negociez..... off topic. am mai avut anuntul dar a disparut, hmmm cineva mananca topicuri aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 imi place de tine , faci cate topicuri vrei cu aceeasi tema.. dea.. ce naiba.. e loc pe forumu nostru , nu-i destula dezordine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 off topic. am mai avut anuntul dar a disparut, hmmm cineva mananca topicuri aici pai pune-l la vanzari mai nene ... de aia dispare. Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 vand Aprilia Scarabeo Street 50cc 2t, 2007, 4100 km, rosie, garantie. Revizie facuta la Aprilia la 3500km, bujie noua, filtru nou. Se da cu toate accesoriile: cutie Aprilia, lantz antifurt, 2 oglinzi, alarma si o casca open face cu geam. Este in stare impecabila si merge perfect in fiecare zi. 1300 euro neg ( ca orice in viata asta). Motivul vanzarii ( pt cine isi pune intrebarea...) trec la jucarii de 650 cc pt cei mai .... 1000 ultimul pret fara negocieri. e prea bun pretul sa mai negociez..... off topic. am mai avut anuntul dar a disparut, hmmm cineva mananca topicuri aici cauta-l la bursa si ai sa-l gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate