Alexander_the_great Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 (editat) Are cineva asa ceva? Sunt binevenite orice fel de informatii.Am cautat siteuri oficiale si nu am gasit decat scutere. De aratat,arata super.Motorul in 4 timpi modelele mai noi,cele mai vechi sunt in 2 si am vazut preturi foarte bune pe mobile.de. Altceva stiti? Am mai cautat si am descoperit ca viteza maxima este undeva intre 120-130 km/h.Suficient,zic eu Editat Septembrie 22, 2008 de Alexander_the_great Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Sachs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 din cate stiam eu sunt si in 2timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 e super dragut !! unde se poate vedea live ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander_the_great Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Aici mai multe poze:http://www.bikepics.com/sachs/xtc-racing/06/member-pics.asp Ma intereseaza acceleratia daca poate spune cineva si fiabilitatea. Editat Septembrie 23, 2008 de Alexander_the_great Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Aici mai multe poze:http://www.bikepics.com/sachs/xtc-racing/06/member-pics.aspMa intereseaza acceleratia daca poate spune cineva si fiabilitatea. /index.php?...t=0&start=0 Din 14 pagini trebuie sa intelegi ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander_the_great Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 /index.php?...t=0&start=0 Din 14 pagini trebuie sa intelegi ceva! Mersi!Din pacate a inceput frumos topicul si a sfarsit...nu mai spun cum.Daca doriti puteti sa continuati aici discutia(pentru cei interesati). Am inteles ca are racire pe aer.Nu sunt probleme la temperaturi mari sau altceva(nu ma pricep)?Va rog sa raspundeti cei care au motociclete in 4t racire pe aer. Parca am o incredere "oarba" in Sachs pentru ca e o firma germana. .Voi ce ziceti?Nu are nimeni modelul asta?Puteti sa spuneti despre fiabilitatea motorului,piese etc. si cei care au alte modele. Off:Dintre toate motocicletele care le-am vazut asta parca mi se potriveste si imi place cel mai mult.Si Varadero .Maine am examen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 .Maine am examen! multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 are cineva pe aici sachs ??? sunt interesat sa vad cum imi sta pe unu !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander_the_great Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 multa bafta ! Mersi!Am luat !Am gresit o singura intrebare! L-am terminat in 5 min si 3 sec!Fain cu touch-screen! On:Va rog raspundeti cei care au Sachs chiar si alte modele despre fiabilitate,piese,consum si despre aerisirea pe aer(daca sunt probleme cu ea).Nu va costa nimic!Sunt sigur ca si voi ati fost in cautare de motocicleta! Ar incapea intr-un Logan Van? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ar incapea intr-un Logan Van? un yamaha tzr 125 a incaput intrun logan mcv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander_the_great Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 un yamaha tzr 125 a incaput intrun logan mcv Mersi!Ma gandesc ca au aproximativ aceleasi dimensiuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate