maniakmoto Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 http://www.subito.it/vi/3225298.htm Nu stiu cata munca a depus, nu stiu cat a costat, insa stiu ca imi place o gramada!!!!!!!!! Voi ce ziceti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 intr-adevar frumoasa ,doar atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 E posibil ca cumparatorul sa aiba probleme la ITP si RAR... Nu stiu sigur, insa, la cat de retarzi sunt astia p'aici, ma astept la orice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 la RAR astia nu se uita decat la serii, nu-i intereseaza altceva (cel putin asa a fost la mine) , habar n-au ei ca alea sunt alte carene ! eu zic ca daca are aceleasi cauciucuri ca in talon si merg farurile cum trebuie nu are probleme cu RAR-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 interesant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Ce inseamna sa ai gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Se obs ca rotile mici nu sunt ca cele de la Moto gp...Si din fata se vede cam urat pot spune.....Roata e mica se vede radiatorul ..e prea "dezgolit"...in rest ..... Cat de R.A.R .. cred ca poti pune motor de 125 pe Hayabusa si ei nu-si dau seama.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Cat de R.A.R .. cred ca poti pune motor de 125 pe Hayabusa si ei nu-si dau seama.... Asta a fost tare de tot!!! mia placut:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Cat de R.A.R .. cred ca poti pune motor de 125 pe Hayabusa si ei nu-si dau seama.... Asta a fost tare de tot!!! mia placut:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Intradevar arata extraordinar daca as fi din nou incepator si mi`as dorii ceva sport iti spun sincer ca la asta as visa si eu avand in vedere ca s`a muncit mult la ea are si ceva after market`uri acum nu se stie motorul cat de bine si cum a fost intretinut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate