lau dnepr Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 furca honda cu frana pe disc completa cu ghidon +inaltatoare si maneta de frana .pe 19 inch deci fara probleme ,amortizoare spate honda si comenzi avansate inox .furca si amortizoarele nu au nevoie de nici o modificare ,doar le puneti sus ,amortizoarele au si reglaj pe inaltime si merg si la atas.,,se mai vinde si stopul de pe spate este de suzuki . Furca-450 lei negociabil. Amortizoare -150 de lei comenzi 100 lei stop 60 de lei . tobe inox +coate inox 170 lei toate preturile se negociaza . 0740/701959,moto_lau@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Si cu restul Niprului ce s-a intamplat? A revenit la starea "de fabrica"? ontopic: spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Septembrie 24, 2008 Autor Share Postat Septembrie 24, 2008 da restul de nipru e pe calea cea buna dar nu mai am finante ,o sa l fac original fara griji . numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Am o foarte puternica impresie ca asta a fost Niprul meu! Bafta cu finantele si sper sa iasa ceva frumos!! Nu cumva asa arata odata?: Daca nu scuze... Bafta inca o data la vanzarea pieselor. Editat Septembrie 24, 2008 de Lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 ba ala a fost ,numai bine furca s-a dat la fel si comenzile avansate ,se vede un nipru original la orizont . numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate