Gremlins Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 are cineva aprindere imsoft pe etz? am nevoie de o curba de avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 una safe se poate face in 5 minute, am nevoie de urmatoarele informatii: - la ce rpm are cuplul maxim - la ce rpm are puterea maxima (caii) - la ce rpm are relantiul - cate rpm atinge in total - ce compresie are - ce squish-band are - evident, ce cursa x alezaj - fereastra de evacuare ce inaltime si latime are si la ce distanta este marginea superioara fata de capul cilindrului. pentru o curba avansata de avans mai e mult de vorbit. daca esti interesat da-mi de veste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 una safe se poate face in 5 minute, am nevoie de urmatoarele informatii: - la ce rpm are cuplul maxim = 3600? - la ce rpm are puterea maxima (caii) = 5600 (17 kW) - la ce rpm are relantiul = 1200 - cate rpm atinge in total = 7000? - ce compresie are = 10.5:1 - ce squish-band are = 0.9-1.2 teoretic - evident, ce cursa x alezaj = 65 x 69 - fereastra de evacuare ce inaltime si latime are si la ce distanta este marginea superioara fata de capul cilindrului. pentru o curba avansata de avans mai e mult de vorbit. daca esti interesat da-mi de veste. va rog corectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 corectii in legatura cu ce?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 nu sunt sigur de turatia maxima si de turatia la cuplu maxim , nu cunosc valorile la fereastra de evacuare la etz 250: - la ce rpm are cuplul maxim = 3600? - la ce rpm are puterea maxima (caii) = 5600 (17 kW) - la ce rpm are relantiul = 1200 - cate rpm atinge in total = 7000? - ce compresie are = 10.5:1 - ce squish-band are = 0.9-1.2 teoretic - evident, ce cursa x alezaj = 65 x 69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 nu sunt sigur de turatia maxima si de turatia la cuplu maxim , nu cunosc valorile la fereastra de evacuare la etz 250: - la ce rpm are cuplul maxim = 3600? - la ce rpm are puterea maxima (caii) = 5600 (17 kW) - la ce rpm are relantiul = 1200 - cate rpm atinge in total = 7000? - ce compresie are = 10.5:1 - ce squish-band are = 0.9-1.2 teoretic - evident, ce cursa x alezaj = 65 x 69 eram cam beat atunci si am uitat sa pun toate intrebarile: - ce avans recomanda producatorul? minim si maxim. sau doar o valoare? compresia reala este calculata de la inchiderea ferestrei de evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gremlins Postat Septembrie 28, 2008 Autor Share Postat Septembrie 28, 2008 2.5-3mm nu cunosc despre dimensiuni fereastre la etz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate