Denis TM Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Duminica se anunta o etapa la Branesti(Faget),poate da cineva mai multe detalii? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Duminica se anunta o etapa la Branesti(Faget),poate da cineva mai multe detalii? Multumesc anticipat cred ca e sambata 04 octombrie si nu duminica - atentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Endurocross CNI Etapa 7 Finala La Branesti, Sambata 04 octombrie, incepand cu ora 10:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 merge careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ieri s-a tinut concursul. a fost foarte fain. vremea era frumoasa chiar pana s-a terminat concursul la clasele moto si apoi a inceput ploaia (ghinion pentru quaduri). a fost primul concurs enduro cross la care am participat si a fost chiar o.k. multumesc pe aceasta cale organizatorilor si felicit castigatorii la toate clasele. au fost cativa rideri care mergeau foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 ieri s-a tinut concursul. a fost foarte fain. vremea era frumoasa chiar pana s-a terminat concursul la clasele moto si apoi a inceput ploaia (ghinion pentru quaduri). a fost primul concurs enduro cross la care am participat si a fost chiar o.k. multumesc pe aceasta cale organizatorilor si felicit castigatorii la toate clasele. au fost cativa rideri care mergeau foarte fain. pacat ca nam ajuns si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
missy-4x4 Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 si Polaris Speed Racing Romania a fost prezenta. Ba mai mult, s-au luptat baietii pana au urcat pe toate cele trei trepte : Locul I Razvan IRIMESCU locul II Sebastian BODEA locul III Lorint DIB Cateva poze si pt ca imi apreciez baietii si munca lor, am inceput seria blog-urilor. Cum era si firesc, am inceput cu mandria clubului Razvan. Urmeaza si restul pe masura ce reusesc sa adun materialele. http://razvanirimescu.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 POZE /index.php?showtopic=276420 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 reusite poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate