BIG BOSS Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CAUT CUTIE DE VITEZE PT NIPU CINEVA DACA AR PUTEA SA MA AJUTE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CAUT CUTIE DE VITEZE PT NIPU CINEVA DACA AR PUTEA SA MA AJUTE? CINEVA....DE UNDE??? Completeaza si tu profilul...daca nu e secret ...Cat dai atat primesti(informatii)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIG BOSS Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 CINEVA....DE UNDE???Completeaza si tu profilul...daca nu e secret ...Cat dai atat primesti(informatii)! ti-am compectat, acum stii de unde sunt dar daca vrei sa ma ajuti "mersi", dar sa nu ne apucam de "hai sa bat joc de celalaltul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am eu, dar o dau numai la schimb cu niscaiva piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am eu, dar o dau numai la schimb cu niscaiva piese. Ce anume? Ma intereseaza si pe mine cutia, in ce stare este? La mine sare din a III-a, trebe s-o tin cu piciorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Ce anume? Ma intereseaza si pe mine cutia, in ce stare este? La mine sare din a III-a, trebe s-o tin cu piciorul. desfa cutia si schimba pinioanele la a 3-a zic eu! sau poate e slabit arcul care trage pirghia desi greu de crezut cel mai probabil poate fi pirghia, corespondentul pentru treapta a treia e prea uzat si de aceea sare.greu de explicat! numa daca desfaci ai sa vezi ce si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 desfa cutia si schimba pinioanele.............numa daca desfaci ai sa vezi ce si cum! asa-i, dar ce fac dac-mi trebe pinion, inel sincron, furci sau toate la un loc? ..ca inapoi n-o montez asa! Am v-bit deja cu dany pt piese, si pana vin o mai tarai asa, iarna-i aproape, prea mult nu mai merg, sper sa ma maina pana intra in reparatia de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 am eu o cutie de vinzare, buna 2 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 asa-i, dar ce fac dac-mi trebe pinion, inel sincron, furci sau toate la un loc? ..ca inapoi n-o montez asa! Am v-bit deja cu dany pt piese, si pana vin o mai tarai asa, iarna-i aproape, prea mult nu mai merg, sper sa ma maina pana intra in reparatia de iarna. cu manualul in fata atentie, rabdare si o faci in 2 3 zile da se face... atentie cind se va desface, se destring suruburile de la capac si pe masura ce se indeparteaza usor capacul cu o surubelnita se loveste cu un ciocan de lemn sa un lemn si ciocan pe trenul fix, sa nu iasa odata cu capacul trenul fix(cel prin care merge si tija care actioneaza ambreiajul) ca altfel toate se improasca,si e mult mai greu sati faci idee ce si cum vine la loc daca nai desfacut niciodata. te mai sfatuiesc daca ai semeringuri bune originale lasale pe alea, intelegi unde bat cimpi.... Obligatoriu manual!daca nu e va trimit eu, in special doar ce tine de cutie ca restu nu ne intereseaza! asa-i, dar ce fac dac-mi trebe pinion, inel sincron, furci sau toate la un loc? ..ca inapoi n-o montez asa! Am v-bit deja cu dany pt piese, si pana vin o mai tarai asa, iarna-i aproape, prea mult nu mai merg, sper sa ma maina pana intra in reparatia de iarna. ferice de mine eu acum imi incep sezonul ,pina da zapada nu ma dau jos de pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIG BOSS Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) am eu o cutie de vinzare, buna 2 mil salut MAH Ti-am trimis PM si vorbim Editat Septembrie 27, 2008 de BIG BOSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 am eu o cutie de vinzare, buna 2 mil Sal.. de unde esti? Ma intereseaza, daca-i buna cred ca pretul ar fi corect... cu manualul in fata atentie, rabdare .............ferice de mine eu acum imi incep sezonul ,pina da zapada nu ma dau jos de pe ea! m-mesc pt sfaturi, asa o sa fac! ..da ferice de tine, si eu as vrea sa ma dau iarna pe zapada, o sa intarzii o luna reparatia poate prind zapada daca am noroc poate ne vedem pe derdelus ....Cat dai atat ..... Acum e vremea niprului krokodilu-le, nu-ti mai trebe racire.. doar pauze pt o tuica fiarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Acum e vremea niprului krokodilu-le, nu-ti mai trebe racire.. doar pauze pt o tuica fiarta ...si sa-ti dezlipesti mucii care s-au betonat de o parte si de alta a mustetzeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 ...si sa-ti dezlipesti mucii care s-au betonat de o parte si de alta a mustetzeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 am eu, dar o dau numai la schimb cu niscaiva piese. si eu vreau o cutie buna de nipra,daca este dai semnal,pret si toate alea.........multzam'fain!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate