dtlucian Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Este adevarat ca e o problema des intalnita la kawasaki zxr400 sa se strice/deregleze carburatoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 (editat) Carburile se deregleaza, cel mai bine este sa le verifici si le reglezi din nou la 5000, daca e cazul (sincronizarea carburilor), amestecul la relanti (suruburile) si amestecul in sarcina (cuiele de dozaj). Daca tot umbli pe acolo cel mai bine e sa verifici si nivelul din camera (camera de nivel constant). Membranele sa nu fie umflate, crapate, coapte sau "muci". De stricat, nu se strica (carburile), doar se uzeaza si necesita alte reglaje decat cele date in manual. Cand nu mai pot fi reglate, cumperi un chit de reparatie. Editat Septembrie 28, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Este adevarat ca e o problema des intalnita la kawasaki zxr400 sa se strice/deregleze carburatoarele? zxr-ul lai luat decurnd???poti sa oui o poza sau o descriere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Este adevarat ca e o problema des intalnita la kawasaki zxr400 sa se strice/deregleze carburatoarele? zxr-ul lai luat decurnd???poti sa oui o poza sau o descriere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dtlucian Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 zxr-ul lai luat decurnd???poti sa oui o poza sau o descriere??? Nu..vreau sa cumpar un zxr din 94, dar am intrebat pentru ca am auzit mai multe persoane ca ar avea asfel de probleme si vroiam sa stiu la ce sa ma astept. Este in general o motocicleta buna/fiabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 am avut prin 2000 una ,eu zic ca e un motor foarte reusit,problema cu carburatoarele se rezolva (dak e cazul) f rapid si ieftin o sincronizare si totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Nu,nu e adevarat. Iti zice un fost posesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate