moz Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) eu cu rebelul si giovan, tura a durat 6 ore, din pacate nu am reusit sa facem poze doar in primele 2h de traseu si un filmulet: http://www.youtube.com/watch?v=cfbhpTkhgXI Editat Septembrie 29, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 frumoase poze ai facut, saru' mana la fotograf. pacat ca doar doua ore din tura....ca dupa a venit iarna grea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 sa inteleg ca ati reusit sa urcati pe stancile alea de la releu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) sa inteleg ca ati reusit sa urcati pe stancile alea de la releu? aia cum ajungi la releu urci in dreapta, nu ? Editat Septembrie 29, 2008 de moz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 aia cum ajungi la releu urci in dreapta, nu ? exact. noi (eu cu ketemeu) ne-am oprit acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 exact. noi (eu cu ketemeu) ne-am oprit acolo. pacat, e superb traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 bravo! imi inchipui ca ati muncit ceva . mai da detalii ca m-ai facut curios. cum era dupa stancile alea? se putea merge lejer? sau tot cu motoreta in carca? am cam cutreierat mai toata zona aia, mai putin creasta ciucasului. ce traseu ati urmat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) bre, exista o poteca in dreapta releului care urca pana la baza unor stanci, se ocolesc prin dreapta pe o potea de oi si se ajunge in marcajul de creasta aproape de bifurcatia spre babarunca. de la bifurcatie se poate ajunge pe vf ciucas depa niste pasaje mai tehnice, se coboare la ruinele cabanei ciucas si de acolo se poate ajunge la muntele rosu Editat Septembrie 30, 2008 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 bravo! imi inchipui ca ati muncit ceva . mai da detalii ca m-ai facut curios. cum era dupa stancile alea? se putea merge lejer? sau tot cu motoreta in carca? am cam cutreierat mai toata zona aia, mai putin creasta ciucasului. ce traseu ati urmat? la stancile din poza trecerea s-a facut fara tras de mobra( filmul cu ciprian acolo e facut). mai departe se merge pe banda rosie, traseul urca abrupt spre creasta. gasesti zone cu multa piatra si radacini si mai tot timpul esti pe marginea haului. singurele zone mai dificile unde am tras de mobre a fost o urcare pe iarba uda unde nu aveai pic de aderenta si o saritoare. din creasta traseul se bifurca:-vf. ciucas si cabana babarunca(coborare), noi am ales coborarea pe cruce rosie, care initial se face pe o potecuta cat palma dupa care ajungi pe un parau lung cu multa piatra. acolo am reusit eu cea mai misto figura a mea de pana acum, adica pe coborare am fortat frana fata am pus motorul in stoppie, am accelerat involuntar si cand roata spate a atins pamantul mobra a sarit de sub mine direct in crengile unui pom. si uite cum atarna mobra mea deasupra haului ca un glob in bradul de craciun. la un moment dat se bifurca iar traseul. noi am mers pe banda rosie si am ajuns inapoi la babarunca. a fost un traseu frumos care te tine tot timpul in priza. merita facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Salutare...frumoasa tura si vreme ok. Ne-am intalnit pe drum la o benzinarie eu eram cu o yamaha dt batrana si alba .... . Numai bine si ture frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Salutare...frumoasa tura si vreme ok. Ne-am intalnit pe drum la o benzinarie eu eram cu o yamaha dt batrana si alba .... . Numai bine si ture frumoase da,da,da... voi ce ati facut, ati venit spre cheia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate