Matei Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Nu-mi incarca de loc! acum cateva zile incarca bine, am luat o baterie noua si puf concluzia e simpla :Punte de diode & regulator de tensiune am vazut pe net unele preturi dar suma sare in general usor de 220 E... stie cineva unde pot gasi asa ceva pt o honda VFR 750 F din 1994? sau singura solutie e o comanda din afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 le-ai masurat cu ceva? sau doar crezi ca nu sunt bune Incarcarea poate avea mai multe probleme, unele remediabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bah scoate puntea si curata bornele ca am mai vazut cazuri. Daca nu ... www.ebay.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate