bugix Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Salut, as dori sa ajung cu moto pana la Crisan . Am vazut ca pe harta este desenat un drum care duce pana la Sulina,via Crisan. Este practicabil acest drum sau nu se poate ajunge decat cu vaporul? Multumesc, Bugix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmotorriderx Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 din pacate sau din fericire (acum depinde cum privesti problema) numai cu vaporasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfie Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ultima data cand am fost la Crisan erau niste tipi care s-au suit cu ATV-urile pe bac. Daca te intelegi cu capitanul la tarif, nu vad de ce nu te-ai putea urca si tu cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Septembrie 30, 2008 Autor Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Ultima data cand am fost la Crisan erau niste tipi care s-au suit cu ATV-urile pe bac. Daca te intelegi cu capitanul la tarif, nu vad de ce nu te-ai putea urca si tu cu motorul. Salut, Si de unde ai luat Bacul si pe ce traseu ai mers? (Cred ca as putea urca cu moto , daca este acelasi tip de bac cu cel de la Calarasi, de ex). Asfalt uscat! Bugix Editat Septembrie 30, 2008 de bugix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ajungi doar pina la Gorgova pe drum. Restul chiar e de preferat cu barca sau pasagerul....nu de alta dar vorbim de o rezervatie. Bineinteles, poti sa faci ca alti tarani de pe-aici si sa insisti sa ajungi cu moto la Sulina, dar pierzi pe toate fronturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfie Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Salut, Si de unde ai luat Bacul si pe ce traseu ai mers? (Cred ca as putea urca cu moto , daca este acelasi tip de bac cu cel de la Calarasi, de ex). Asfalt uscat! Bugix Am luat bacul din Tulcea si am coborat la Crisan. Era un bac mare, comunist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ajungi doar pina la Gorgova pe drum. Restul chiar e de preferat cu barca sau pasagerul....nu de alta dar vorbim de o rezervatie. Bineinteles, poti sa faci ca alti tarani de pe-aici si sa insisti sa ajungi cu moto la Sulina, dar pierzi pe toate fronturile. Bine spus! Motoreta e pentru drum. Pentru stuf si apa i-ati o barca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bugix Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Pana la urma am ajuns la Crisan (pana la Gorgova pe drum , adica pe dig sau pe langa si restul pe Pasager) dupa mult efort ca sa cobor trotineta pe scari si apoi s-o urc. Am discutat cu niste "baieti" la Nufarul care mi-au zis ca ajung fara probleme (desi sunt doua canale care nu pot fi trecute ), caci altfel lasam roaba in Tulcea. Bine ca am toba cu site si care la relanti nu se aude aproape deloc, ca altfel caii si vitele pseudo salbaticite de acolo ma lasau fara dinti cand am trecut printre ei pe diguri. Se pare ca sunt o multime de straini care vin aici luand teapa dupa harta de la Romanica si nu au ce ajunge mai departe asa ca cei de pe vapor sunt f serviabili, e ca si cum te-ai duce cu butelia dupa tine. La intoarcere am coborat la Partizani (unde daca esti singur esti fiul ploii) unde m-au ajutat niste baieti sa urc (n-au vrut nici macar o bere ) si de acolo la Nufarul pe bac. Oamenii de acolo sunt foare saritori si nu imi pare rau ca am fost in partea asta de tara. Marinarii chiar mi-au recomandat sa iau un enduro si sa ma duc la Sulina cu vaporul , caci se poate merge si campa pe malul marii pana la Sf Gheorghe si multi motoristi fac acest traseu. La intoarcere am prins si furtuna de la Saraiul care m-a facut muci si am renuntat sa mai merg pe la Capidava, un drum foarte frumos dar era f frig si jumatate din hainele din rucsac erau deja ude. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate