ZLI Postat Octombrie 4, 2008 Autor Share Postat Octombrie 4, 2008 Credeam ca nu-mi place enduro. @kassu si eu am ras. Daca-aveam ceva rupt, saritura aia i-mi provoca multa placere. @stilgar este a 4-a dar nu era Hed langa mine sa filmeze (2 pe strada - pe loc; 1 pe amck de care nu mi-e rusine; asta offroad de care mi-e rusine) Ps e prima data cand vad pe youtube watch in high quality (in coltul din dreapta jos al imaginii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Credeam ca nu-mi place enduro. @kassu si eu am ras. Daca-aveam ceva rupt, saritura aia i-mi provoca multa placere. @stilgar este a 4-a dar nu era Hed langa mine sa filmeze (2 pe strada - pe loc; 1 pe amck de care nu mi-e rusine; asta offroad de care mi-e rusine) Ps e prima data cand vad pe youtube watch in high quality (in coltul din dreapta jos al imaginii). De ce ti-e rusine? eu nu am cazut niciodata cu motocicleta dar ma astept oricand sa iau o tranta si nu vad nimic rusinos in asta, sper doar sa nu patesc nimic. Editat Octombrie 4, 2008 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) @stilgar este a 4-a dar nu era Hed langa mine sa filmeze (2 pe strada - pe loc; 1 pe amck de care nu mi-e rusine; asta offroad de care mi-e rusine) Fii serios, omule!De ce sa-ti fie rusine?!Chiar nu vad pentru care motiv ti-ar fi rusine de cazatura asta!A fost facuta la distractie, asa ca ia-o ca atare!V-ati amuzat si voi nitel si cu asta basta! Hai bafta! Ps e prima data cand vad pe youtube watch in high quality (in coltul din dreapta jos al imaginii). Cum poti uploada pe youtube in high quality?Stie careva? Sorry de off-topic! Editat Octombrie 4, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate