pustia neagra Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 atentie nu numai noaptea ci si ziua mai ales in perioada asat cu recoltele ies tractoarele de la arat direct pe camp si nici macar nu se uita cine si cum vine ATENTIE MARE CA ASTA O ZIC DIN PROPRIE EXPERIENTA dupa cele intamplate m-am dus direct acasa RIDE SAFE FEARLESSS DRIVERS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 atentie nu numai noaptea ci si ziua mai ales in perioada asat cu recoltele ies tractoarele de la arat direct pe camp si nici macar nu se uita cine si cum vine ATENTIE MARE CA ASTA O ZIC DIN PROPRIE EXPERIENTA dupa cele intamplate m-am dus direct acasa RIDE SAFE FEARLESSS DRIVERS foarte buna avertismentul , chiar cunosc pe cineva care a murit asa , a intrat intr-un tractor care a iesit de pe camp el era in curba si atentie nu numai la tractoare , dupa camp ies si carute , tot de la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Trebuie atentie sporita la sectoarele astea de drum judetean pe care se iese direct de pe camp cu gumele incarcate de cernoziom:aluneci de n-ai aer!Asta ca bonus pe langa faptul ca berbecii nu se asigura, nu sunt semnalizati, conduc haotic(deh, tulburelul, bata-l vina... )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Atentie sporita peste TOT ..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Atentie cu ce cauciucuri aveti motoreata incaltata, pentru ca este mai rece afara si nu apuca sa se mai incalzeasca la temperatura optima de functionare si aderenta este scazuta, iar un cauciuc invechit chiar nu are cum sa se incalzeasca cat trebuie ca sa fie aderent. Grija la franari Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Atentie cu ce cauciucuri aveti motoreata incaltata, pentru ca este mai rece afara si nu apuca sa se mai incalzeasca la temperatura optima de functionare si aderenta este scazuta, iar un cauciuc invechit chiar nu are cum sa se incalzeasca cat trebuie ca sa fie aderent. Grija la franari Exact asta am obsevat si eu:temperatura gumelor dupa o raita prin oras e mult sub cea de asta vara... La franare nu am simtit diferenta, insa nici nu am fortat nota. Editat Octombrie 5, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate