Borkonnen Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 Sa-mi iertati, din nou, lipsa de experienta, care face probabil sa ma alarmez degeaba, dar am observat ca motorul meu are doua furtune care ies de undeva (neidentificat) si nu intra nicaieri, astfel: 1. furtun gros cam cat un deget care se termina deasupra filtrelor de aer de pe carburatoare; 2. furtun mai subtire pe care l-am identificat ieri, care are ultima legatura sub rezervor, dupa care se continua fara alt sistem de prindere pana aproape de esapament, imediat dupa imbinarea celor 4 tevi. Asta imi da emotii, ca miroase destul de tare a benzina si, pana ieri, se atingea chiar de esapament, lucru care l-a copt la capat si l-a facut sfaramicios la varf; Acuma am mai auzit, cu toata inocenta mea, despre faptul ca rezervorul are nevoie sa traga aer de undeva, pe masura ce benzina e supta in carburatoare, ca sa nu se creeze vid. Asta o fi explicatia pentru unul dintre furtune. Dar cel de-al doilea? Ajutati-ma, ca nu-mi place sa stau cu furtunul pe-afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Ala mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Ala mic, in prima poza, scos de mine cu mana fara a intampina nici o rezistenta, iar in poza 2 in pozitia in care l-am descoperit, chiar deasupra tevilor fierbinti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 (editat) tur,retur,supraplin.... Sezi bland... chiar osa si picure pi aclo, pi la cel subtirel... sa nu curga e problemuta.. Nu te panica!! Misca-le de langa esapament daca asta te linisteste.. Toate motorasele pi benzina au furtuneeeele d-astea..unele chiar mai multe Editat Septembrie 15, 2005 de DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Septembrie 15, 2005 Autor Share Postat Septembrie 15, 2005 Multumesc! Gata, m-am linistit. Sa iasa, daca asa le place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate